Lucas & Steve, Dyna, Mightyfools, JeBroer, Cesqeaux, Bougenvilla, Sophie Francis

Lucas & Steve, Dyna, Mightyfools, JeBroer, Cesqeaux, Bougenvilla en Sophie Francis vormen de line-up voor Neonsplash Paint-Party op zaterdag 4 februari 2017 in de Heineken Music Hall (per 1 januari 2017 AFAS Live) in Amsterdam. De kaartverkoop is reeds gestart.

Neonsplash is 's werelds grootste paint-party en al jaren een groot een succes over de hele wereld. In Nederland trok het dance-concept de afgelopen vijf jaar al 90.000 bezoekers. Tijdens Neonsplash events worden duizenden liters neon-verf het publiek ingeschoten, waardoor de in wit geklede bezoekers 'vloeibaar verkleed' worden.

Line-up

Sophie Francis is met haar 17 jaar misschien wel de jongste dj ooit op Neonsplash. Dit najaar scoorde de Nederlandse een hit met 538 Dance Smash 'Walls'. Het duo Lucas & Steve heeft miljoenen Spotify en YouTube streams op hun naam staan en liet de afgelopen zomer menig mainstage ontploffen. De mannen van Mightyfools weten inmiddels wel hoe ze met verf moeten omgaan, ze zijn de afgelopen jaren vaste gast op Neonsplash. Yellow Claw-protegé Cesqeaux tourt momenteel de hele wereld over met zijn rauwe trap sound en sluit de avond af.

Ticketinfo

Tickets voor Neonsplash Paint-Party in de Heineken Music Hall (per 1 januari 2017 AFAS Live) kosten €37,50 ex. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Neonsplash.nl en Eventim.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Neonsplash Paint-Party
Datum: 
zaterdag 4 februari 2017
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over