Met spijt dienen we 2 afzeggingen te noteren: ZARA LARSSON ziet zich genoodzaakt haar concert van zondag 13 augustus te annuleren. Hierbij het statement via haar management: “Due to unforeseen scheduling issues Zara is no longer able to perform at Lokerse Feesten. Zara would like to apologise to her fans in Belgium and hopes to see them in 2018”. We zoeken volop naar een vervanger, meer info volgt zo snel mogelijk.

RITON moet zijn dj-set op zaterdag 5 augustus in de Red Bull Elektropedia Room annuleren, ook al wegens onvoorziene conflicterende agenda’s. Hij wordt vervangen door DR LEKTROLUV. Thang en Mickael Karkousse switchen die dag ook van spot.

9 aug - Red Bull Music Room
Toevoeging Wim Reygaert (dj / screening):

Op woensdag 9 augustus zorgt Wim Reygaert (Drums Are For Parades) voor de soundtrack tussen en na de optredens in de Red Bull Music Room, daarnaast is er ook de screening van Wim zijn laatste kortfilm ‘Neverlanding - A Bad Thriller’. Hij regisseerde ook 'Dave' (Radio Soulwax) en clips voor U2 (!!!), Kapitan Korsakov, CHVRCHES, Steak Number Eight en The Van Jets.

Dr Lektroluv
De groene electro-hulk dook voor het eerst op tijdens de befaamde Body To Body-feestjes in de ter ziele gegane Gentse Culture Club en sindsdien maakt het alter ego van N.E.W.S.-labelbaas Stefaan Vandenberghe furore van Brazilië over Azië en de VS tot in Ibiza. Om 15! geschifte jaren op de electro-barricade te vieren schrijft de dokter ons ‘Elektrik World’ voor, een boxset gevuld met alle essentiële klassiekers die je als zelfverklaard dansfanaat in huis moet hebben. Boys Noize, Tiga, Miss Kittin, … Met een heuse ‘Elektrik World-Tour’ van onze favoriete groene tronie erbovenop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: