Het wereldberoemde Lollapalooza festival viert 12 en 13 september haar eerste Europese editie op de Tempelhof in Berlijn met een spektakel voor jong en oud. Naast diverse podia met optredens van onder andere Muse, Sam Smith en Fatboy Slim, is er op Lollapalooza extra aandacht voor de jongste bezoekers. Lollapalooza Berlijn 2015 presenteert met trots: Kidzapalooza!

Kidzapalooza biedt een kindvriendelijk programma van 11:00 tot 20:00 uur. Zo heeft het ‘festival-in-een-festival’ een eigen Kidza podium, waar meerdere acts zullen optreden. Daarnaast staan ook workshops, avontuurlijke speelgebieden en ontdekkingstochten op het programma. Zo draaien in kinderbioscoop Spatzenkino bijzondere korte kinderfilms en zal SOS Kinderdorp op het terrein aanwezig zijn. Zij laten de kleine bezoekers op een speelse manier zien hoe leeftijdsgenootjes in andere culturen leven.

Kidzapalooza is inbegrepen bij een festivalticket voor Lollapalooza Berlin. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis naar binnen als zij in het gezelschap zijn van een volwassene met een ticket. Voor tieners tussen de 11 en 14 zijn speciale tickets te koop voor €19, ook zij dienen in het gezelschap te zijn van een volwassene.

In Nederland en België zijn informatie over en officiële festivaltickets voor Lollapalooza Berlin te verkrijgen via Festival.Travel. De tickets voor kinderen zijn uitsluitend te verkrijgen op www.lollapaloozade.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over