Lukas Lelie wint een coachingsbudget ter waarde van 1000€ en mag zich een jaar lang het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België noemen.

Zaterdag 1 februari 2014 is in het Parktheater Eindhoven, uit handen van juryvoorzitter Marcel Haug, de 11e juryprijs voor het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België uitgereikt aan Lukas Lelie uit De Pinte (België). Lelie wordt door de jury getypeerd als een rasechte stand-up comedian. Vooral zijn goede timing viel in de smaak.

De jury bestond uit Marcel Haug (vz) (Booker ‘The Comedy Factory’ en booker International Rotterdam Comedy Festival), Maaike Taris (Zendercoördinator VARA/HumorTV) en Sven de Leijer (Vlaamse televisiebekendheid en M.C. van de Humo’s Comedy Cup).

De andere finalisten waren Nathan Hallemans (BE) en Kasper van der Laan (NL). Vanaf 8 februari starten de finalisten hun tour langs de Nederlandse en Belgische theaters. De volledige speellist en informatie over het festival is te vinden op de website: www.comedyaward.nl.

De Culture Comedy Award is een initiatief van Stichting Culture Comedy i.s.m. Parktheater Eindhoven & Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: