Wij willen u graag laten kennismaken met onze jongste label aanwinst (en Studio Brussel’s De Nieuwe Lichting 2017 geselecteerde) Drum Drum Dance Dance.

Je zou het bijna niet geloven dat deze Antwerpse Indie/garagerock band er nog maar staat sinds April. Geselecteerd voor de Nieuwe Lichting 2017, support acts voor internationale gerenommeerde namen als Apologies, I Have None, Jeff Rosenstock en ID!OTS reeds achter de kiezen en een Europese tour in support van Amerikaanse Indie punkers Spanish Love Songs nog op het menu. Het is een palmares waar veel beginnende DIY bands alleen maar van kunnen dromen. Drum Drum Dance Dance deed het op 8 maanden en 1 EP.

Naast hun leuke gimmick (hun online alter egos luiden Donkey Bong, Panda P en Deer) werden wij vooral verliefd op hun ijzersterke live performances. Met hun smerige Indie/garage rock, die ergens in het midden halt houdt tussen FIDLAR en Cloud Nothings, pakten ze onder meer al Cafe Cafe, Kavka en het Summer In October festival in. Wij voorzien een grote toekomst voor onze meeste recente toevoeging aan de Bearded Punk Records stal en hopen alvast dat u hun muziek een kans geeft.

Luister hier naar Breaking Bones (Youtube): https://www.youtube.com/watch?v=GDSU0gvefKs

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: