MTV streek afgelopen maand neer in Malta om de tiende verjaardag te vieren van Isle of MTV. Niemand minder dan Clean Bandit, Jess Glynne, Wiz Khalifa en Steve Aoki zorgden voor een EPIC show. Maandag 1 augustus zijn alle optredens van Isle of MTV Malta om 19.00 uur te zien op MTV. Voorafgaand wordt om 18.55 uur The Making of Isle of MTV uitgezonden, geregisseerd door de 20-jarige Robin Hofstra uit Eindhoven. MTV koos haar als MTV Breaks winnares uit duizenden inzendingen wereldwijd om naar Malta af te reizen en de making of te maken.

Kom vast in de stemming voor maandag met de vlog van Vlogger/DJ Monica Geuze die ook naar Malta vloog voor Isle of MTV en bekijk hieronder vast wat highlights van de show:

De show werd geopend door Clean Bandit. Bekend van de hits Rather Be en Real Love kreeg de band ook dit keer het publiek weer mee. Met hun gierende snaren en melodieuze tonen zetten ze gelijk de ideale, feestelijke sfeer neer.

Jess Glynne nam het stokje over en zingt haar grote hits Don’t Be So Hard on Yourself, Ain’t Got Far To Go en Hold My Hand. Als afsluiter had ze zelfs een speciale act in petto: een ode aan de overleden Prince met het liedje I Feel for You.

Wiz Khalifa opende met de wereldwijde hit Black and Yellow en dat liet het publiek bouncen tot het einde van zijn optreden met de track Young, Wild & Free. Steve Aoki sloot Isle of MTV 2016 af. “This is what 50,000 people looks like”, aldus Steve Aoki.

Kijk op maandag 1 augustus om 19.00 uur naar MTV om zelf het epische verjaardagsfeestje van 10 jaar Isle of MTV Malta mee te maken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: