De held van het Eurovisiesongfestival trekt de baan op! Måns Zelmerlöw, met 365 punten (de derde hoogste score ooit) de grote winnaar in Wenen, doet heel Europa smelten met zijn hit "Heroes". Een krachtige stem, een ontegensprekelijk charisma en een neus voor de show, Måns heeft het allemaal. Nadat hij voor Zweden een zesde overwinning in de wacht sleepte, vat de jonge artiest zijn verovering van de ganse wereld aan. En hij begint nu, met zijn nieuwe plaat 'Perfectly Damaged' onder de arm, en de onthulling van een Europese tournee.

De jongeman is allerminst een beginner; hij is in zijn thuisland immers al langer een ster. In 2005 dook hij op als winnaar van de talentenjacht Idol, en vervolgens legde hij zich toe op verschillende fronten als auteur en danser: cinema, televisie of muzikale komedies. Zijn muzikale carrière kreeg in 2007 een boost met de single "Cara Mia', goed voor dubbel platina in Zweden. Als een volmaakt artiest wordt hij snel een belangrijk figuur in de Zweedse celeb world, maar vandaag wil hij zijn catchy en hyperefficiënte, dansbare pop liefst van al etaleren op de internationale podia, met zijn vierde album 'Perfectly Damaged' en zijn grote hit "Heroes", die van hem een fenomeen maakte, als munitie.

Tot onze grote vreugde komt Måns Zelmerlöw binnenkort ook langs in ons land! Rendez-vous op maandag 5 oktober in het Depot in Leuven! Ontdek deze buitengewoon getalenteerde artiest live! De ticketverkoop begint op vrijdag 3 juli om 11u. We Are The Heroes of our Time!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Måns Zelmerlöw
Datum: 
Maandag 5 oktober 2015
Locatie: 
Het Depot, Leuven

Reservatie:

Meer over