Vandaag werd bevestigd dat Matt LeBlanc in 2017 terug keert als presentator bij Top Gear. Het nieuwe seizoen wordt volgend jaar wereldwijd uitgezonden op BBC Two. LeBlanc wordt bijgestaan door Chris Harris en Rory Reid. Eddie Jordan, Sabine Schmitz en The Stig sluiten ook regelmatig aan.

De bekende Amerikaanse acteur LeBlanc heeft zich in het meest recente seizoen van Top Gear bij de kijkers bewezen als co-presentator. Na overleg met BBC heeft hij voor twee seizoenen bijgetekend.

Patrick Holland, Channel Editor BBC Two zegt: “Ik ben zeer verheugd dat Matt LeBlanc terugkeert naar Top Gear. Hij is zeer getalenteerd en zijn liefde voor auto’s werkt aanstekelijk. Ik kijk heel erg uit naar zijn terugkeer naar BBC Two volgend jaar.

Mark Linsey, Director BBC Studios zegt: “Dankzij Matt zijn humor, warmte en ongekende passie voor auto’s en voor de show was hij het afgelopen seizoen enorm populair bij de kijkers. Het is dan ook fantastisch dat hij instemt om terug te keren. Met Chris en Rory aan zijn zijde hebben we een uitstekend team.

Top Gear seizoen 24 keert is volgend jaar te zien op BBC Two. Claire Pizey is de executive producer en Alex renton is series editor.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: