Na een week in het verre Thailand, gaat Met Vier in Bed opnieuw op zoek naar leuke vakantieadresjes op eigen bodem. Deze week trekt het programma naar alle uithoeken van het land: van de glooiende landschappen in Henegouwen en de West-Vlaamse polders naar de bosrijke gebieden in de Antwerpse Kempen. In de Limburgse fruitstreek Haspengouw is het programma deze week bovendien te gast bij een bekend gezicht, ex-Rode Duivel Stijn Stijnen.

Op maandag 29 juni trekt Met Vier in Bed naar het Henegouwse Ellezelles, een landelijk dorpje dat door haar feeërieke naam en rijke geschiedenis met heksen één en al magie uitstraalt. De volgende stop is Moerkerke- Damme, waar Kathleen een B&B op maat van mensen met een fysieke beperking uitbaat. Daarna rijden de uitbaters richting Kasterlee, waar Kim en Gino met hart en ziel hun gasten ontvangen in een uniek art-decohotel. Eindigen doet Met Vier in Bed deze week in het Haspengouwse Nieuwerkerken, waar Veerle en Stijn Stijnen hun collega- uitbaters ontvangen in hun gerenoveerde hoeve. Welk gastenverblijf krijgt deze week het beste rapport?

Maandag 29/06 om 21.30: Cindy En Sven La Douceur De La Miclette – Ellezelles

In deze vierde week trekt Met Vier in Bed opnieuw door eigen land. In het Henegouwse Ellezelles baten Cindy en Sven sinds kort La Douceur de la Miclette uit. Na een eerder succesvol kleinschalig B&B-avontuur, zocht en vond het koppel in het landelijke Ellezelles haar droompand. De vier ruime en luxueuze kamers werden zorgvuldig ingericht door de vrouw des huizes: voor de decoratie en de meubels schakelde Cindy een lokale ambachtsman in, waardoor in iedere kamer unieke stukken terug te vinden zijn. Het landelijke Ellezelles heeft niet alleen een rijke maar ook magische geschiedenis, de streek is ook een paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters. Valt dit gastenverblijf ook bij de collega-uitbaters in de smaak?

Dinsdag 30/06 om 21.30: Kathleen Altijd Genieten – Moerkerke-damme

Vandaag trekt Met Vier in Bed richting de kust. Op een boogscheut van Brugge en Sluis ligt het rustige dorpje Moerkerke, een deelgemeente van Damme. Hier runt Kathleen B&B Altijd Genieten. Na ruim 30 jaar als verpleegster te hebben gewerkt, gooide Kathleen na het overlijden van haar man noodgedwongen het roer om. Om haar man te gedenken, verbouwde ze hun woning tot een gastenverblijf met vier slaapkamers, dat volledig is aangepast aan de noden van mindervaliden en mensen met een beperking. Zorg op maat vergt heel wat inspanningen en energie, maar toch runt Kathleen deze B&B met hart en ziel alleen. Met dit nobele project hoopt ze ook mensen met lichamelijke beperkingen een comfortabele en deugddoende vakantie te bieden.

Woensdag 01/07 om 21.25: Kim En Gino Noah – Kasterlee

In het hartje van de Antwerpse Kempen ligt het dorpje Kasterlee. Verscholen tussen het groen staat het prachtige art deco-gebouw van Noah, een hotel met een hoog B&B-gehalte. Als enthousiaste en gepassioneerde werknemers staan Kim en Gino hier dagelijks klaar voor hun hotelgasten. Terwijl Kim zorgt voor het beheer van de acht luxekamers en twee suites, staat de gedreven chef-kok Gino achter het fornuis van het gastronomische restaurant. Noah staat niet alleen garant voor culinaire verwennerij, ook de bosrijke omgeving zorgt gegarandeerd voor een ontspannend verblijf.

Donderdag 02/07 om 21.25: Veerle En Stijn Pelender – Nieuwerkerken

Afsluiten doen we deze week met een bekend gezicht. Voormalig profvoetballer en ex-Rode Duivel Stijn Stijnen koos enkele jaren geleden resoluut voor de grote droom van zijn vrouw Veerle: een eigen bed and breakfast. Op een steenworp van Sint-Truiden – ergens tussen de appelgaarden in het landelijke dorpje Nieuwerkerken – openden Veerle en Stijn vorig jaar B&B Pelender, de ideale uitvalsbasis om de prachtige Haspengouwse fruitstreek te ontdekken. Pelender biedt vier ‘fruitige’ gastenkamers aan, voorzien van alle comfort en met zorg voor de inrichting. Weten Veerle en Stijn ook naast het voetbalveld te scoren?

De volledige afleveringen van Met Vier in Bed zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over