Deze week trekt Met Vier in Bed naar de Algarvestreek in Portugal. Ongerepte stranden, grillige rotsformaties, pittoreske dorpjes of het vrolijke temperament van de lokale bevolking: deze veelzijdige regio heeft met haar mediterraanse charmes, prachtige natuur en zuiders klimaat heel wat te bieden. Voor zowel levensgenieters, rustzoekers als natuurliefhebbers is het in de Algarve heerlijk vertoeven.

De vier duo’s van deze week kozen resoluut voor een zuiders bestaan en hun B&B-droom. Met Vier in Bed trekt vier dagen door de Algarve, met stops in Alfambras, Carvoeiro, Silves en São Brás de Alportel. Voor welk duo lonkt deze week de overwinning?

Maandag 03/08 Om 21.30: Babs En Kristof Baxri – Alfambras

Deze week trekt Met Vier in Bed naar de Algarve in Portugal. In het zonovergoten Alfambras - een gehucht van het dorpje Aljezur - baten Babs en Kristof sinds enkele maanden B&B Baxri uit. Enige tijd geleden besloot het koppel haar stressvolle en gejaagde Belgische bestaan achter zich te laten. Met een eigen B&B in Portugal kozen ze voor een gezamenlijk en uitdagend project. Op een boogscheut van de Atlantische Oceaan bouwden Babs en Kristof een authentieke Moorse quinta om tot een gezellig gastenverblijf met drie comfortabele kamers. Met deze unieke ligging vlakbij de onstuimige en ongerepte kust, is B&B Baxri de perfecte uitvalsbasis voor surfliefhebbers. De B&B staat nog in haar kinderschoenen, maar zullen de andere duo's daar iets van merken?

Dinsdag 04/08 Om 21.30: Kim En Olivier Casa Tuia – Carvoeiro

Met Vier in Bed reist vandaag verder door Portugal en trekt naar de zuidkust van de Algarve. Rond het dorpje Carvoeiro is het genieten van de prachtige idyllische strandjes. Een kilometer landinwaarts baten Kim en Olivier hun gastenverblijf Casa Tuia uit. Het koppel verhuisde vorig jaar naar de Algarve en begon er met de verhuur van retro auto’s. Casa Tuia opende pas in april zijn deuren, maar het resultaat mag er zijn: het domein telt drie appartementen en vier luxe glampingtenten, uitgerust met alle comfort, een keuken en een badkamer. Het Portugese leven bevalt de familie enorm. Scoren zij met hun enthousiasme ook bij de collega-uitbaters?

Woensdag 05/08 Om 21.30: Donald En Elena Villa 7 Céu – Silves

Met Vier in Bed verblijft voor de derde dag op rij in de prachtige Algarvestreek. In de schaduw van de eeuwenoude stad Silves ontvangen pleziermakers Donald en Elena hun gasten in hun 'zevende hemel': de gezellige en kleurrijke B&B Villa 7 Céu. Donald droomde er altijd al van om zijn oude dag in Portugal door te brengen. Toen hij het geschikte pand vond, twijfelde hij dan ook geen seconde en begon hij in Portugal aan een nieuw leven. Hij bouwde het pand om tot een knusse en sfeervolle B&B met twee gastenkamers en een zomerhuisje en baat het gastenverblijf samen met zijn partner Elena uit. Met een prachtig uitzicht, een zonovergoten zwembad en jacuzzi is dit gastenverblijf ideaal om te onthaasten.

Donderdag 06/08 Om 21.30: Frank En Veronique Farmhouse Of The Palms – São Brás De Alportel

De laatste stop in deze Portugese Met Vier in Bed-week ligt vlakbij Faro, de hoofdstad van de Algarve. In het dorpje São Brás de Alportel runnen Frank en Veronique sinds kort hun B&B Farmhouse of the Palms. Na een lange en slopende zoektocht vond het koppel haar droomlocatie. Het tweehonderd jaar oude pand werd volledig verbouwd en ingericht naar hun smaak. Frank en Veronique willen de rust en kalmte die de omgeving uitstraalt ook laten terugkeren in hun kamers: de zeven luxueuze gastenkamers stralen niet alleen die rust uit, ze zijn bovendien ook voorzien van alle moderne snufjes en comfort. Kunnen zij met hun rustgevende kamers ook de andere duo's overtuigen?

De volledige afleveringen van Met Vier in Bed zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over