Slechts 4 maanden had Milow nodig om meer dan 25 miljoen streams te vergaren voor hitsingle "Howling At The Moon”, de eerste single uit Milows nieuwste album "Modern Heart”. Milow vaart op zijn vijfde plaat een gloednieuwe muzikale koers en introduceerde elementen van alternatieve R&B en hip-hop productie. Hiervoor werkte hij samen met topartiesten als Brian Kennedy (o.a. Rihanna en Chris Brown), James Fauntleroy (o.a. Beyonce, Kendrick Lamar en Justin Timberlake) en Rufus Dipper.

Vorige week haalde 'Howling At The Moon' goud in België.

Sinds hij in de Benelux doorbrak met 'You Don't Know' en nadien ook internationaal scoorde met zijn persoonlijke bewerking van de 50 Cent-classic 'Ayo Technology' -zestig miljoen keer bekeken op YouTube, veertig miljoen keer gestreamd op Spotify- is Milow uitgegroeid tot één van de meest populaire artiesten in Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland, en was goed voor goud in zowel Frankrijk, Nederland als Oostenrijk. Time Magazine wijdde een artikel aan hem, en sinds 2011 won Milow maar liefst 12 MIA's, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

De ticketverkoop van De Roma is vandaag gestart via www.deroma.be. In Diest vieren ze vijf jaar den Amer in stijl met de komst van Milow. Alle info en tickets via www.ccdiest.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: