Na een forse line-up wissel is 2015 het jaar dat MISANTHROPIA gereed is om te starten met de opnames van een compleet nieuw album. Mede door de eerdere geweldige samenwerking wordt besloten ook voor dit derde album Mike Wead te benaderen.

Deze keer vindt MISANTHROPIA zijn weg naar Stockholm waar de drumtracks worden opgenomen. Deze worden door Mike vastgelegd in de Soulless Studio (Grave). Later wordt het mixing- en mastering proces van dit volwaardige album “OMERTÀ” door Mike Wead en Simon Johansson (Wolf) voltooid in de SolnaSound Recording Studio in Zweden met een overweldigend resultaat!

Het artwork is verzorgd door Jan Örkki Yrlund/ Darkgrove Design (album covers ontworpen voor bands zoals onder andere Manowar, Korpiklaani, Impaled Nazarene, Sirenia)

Snakebite Records/ ROCK INC. verzorgt de promotie en distributie van het album. De nieuwste release “OMERTÀ” zal vanaf medio mei 2016 verkrijgbaar zijn via streaming muziekdiensten, muziek downloadwebsites en (web)shops (Deezer, Spotify, iTunes, Google play, bol.com, Amazon, enz). Het fysieke album ligt vanaf volgende week in de winkels.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over