Het publiek kan online bepalen welke nummers gebracht worden!

JAMAJA Producties brengt op 24 maart een nieuw musicalformat naar Theater Elckerlyc met Musical Zingt. Musicalkleppers als Ann Van Den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Laurenz Hoorelbeke, Elke Buyle en Michiel De Meyer brengen een strakke liveshow met flink wat heimwee en niet-stiekeme voorliefde voor de popmuziek uit de jaren '90. Er is alvast nieuws te melden want MUSICAL ZINGT komt op 30 juni ook naar Plopsa Theater in De Panne voor een knallende live-experience. Bovendien kan het publiek vooraf online zijn voorkeurstem geven op een playlist aan nummers. Een vleugje interactiviteit in het theater, vanaf 24 maart in Theater Elckerlyc te Antwerpen

WAT IS MUSICAL ZINGT?

In een naadloze liveshow duikt de cast in het verleden en nemen ze het publiek mee naar die fantastische jaren 90! De glorie tijd van Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en zelfs Samson & Gert… En ja er is ook een ereplaats voor de cassetterecorder, de rubik’s cube, een furby, en die verzameling van flippo’s. Deze show sleurt de toeschouwer mee in de 90’s, met geweldige live-acts, muziek en spiegelbollen! Het publiek mag alvast gaan oefenen op de moonwalk. Ann Van Den Broeck, Jan Schepens, Goele De Raedt, Laurenz Hoorelbeke, Elke Buyle en Michiel De Meyer brengen ode aan de artiesten van toen. Dit alles ondersteund door een live band.

Het publiek kan via de website ook een aantal nummers kiezen die ze zeker willen horen.

OVER JAMAJA Producties

Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue en voor "Concert van Natalie Weiss (NY)". Dit is de eerste productie die ze samen produceren. De beide heren zijn ambitieus en werken achter de schermen aan een nieuwe productie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Musical Zingt
Datum: 
24 maart 2017 en 30 juni 2017
Locatie: 
Theater Elckerlyc en Plopsa Theater

Reservatie:

Meer over