Najib Amhali is terug! 2 jaar na zijn vorige doortocht staat hij er opnieuw met een volledig nieuwe voorstelling, I AMHALI Najib speelt exclusief in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent, in maart 2015. De ticketverkoop start vrijdag 4 april om 10u.

Geluk? Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Dat weet Najib Amhali, pasgetrouwd en net vader, als geen ander. In zijn achtste, volledig nieuwe avondvullende show, spat het plezier als vanouds van Najib af. ‘I Amhali’ gaat over niemand minder dan… mister Amhali himself. Wervelend en vol muziek, dankzij de band Plus Supportact.

Maken de grote mijlpalen in zijn leven Najib ook volwassener? Niet altijd. Zijn vrouw zit daardoor soms met twee kinderen opgescheept… Hij biedt een vrolijke kijk op zijn nieuwe levensgeluk. Want ook dat, zit ‘m in de kleine dingen.

Najib Amhali zal in 2015 slechts een beperkt aantal voorstellingen in België spelen. Slechts 4 tickets per persoon mogelijk. Koop enkel tickets via de officiële website www.livecomedy.be en www.sherpa.be of via Stadsschouwburg Antwerpen of Capitole Gent. Koop geen tickets op de zwarte markt, toegang kan geweigerd worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Najib Amhali
Datum: 
Maart 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over