Wie Natalia dit najaar aan het werk wil zien, die krijgt de kans op zaterdag 24 oktober, wanneer ze te gast is op Het Zingpaleis. Natalia, die momenteel druk bezig is, heeft in haar agenda nog één gaatje kunnen vinden voor een gastoptreden, bij De Romeo’s. Deze laatste zijn al jaren fan van de onbetwistbare Vlaamse ‘Lady of Soul’, die straks het Hasseltse publiek gaat verblijden met haar grootste hits! Wie het zelf wil meemaken op 24 oktober, bestelt best snel z’n tickets via www.hetzingpaleis.be

Met 3 platina, 1 dubbel-platina en 2 gouden albums, uitverkochte Lotto Arena’s en Sportpaleizen, is Natalia de voorbije 12 jaar uitgegroeid tot één van Vlaanderen’s populairste artiesten. Haar krachtige stem, uitgesproken persoonlijkheid en impossante podiumprésence, zijn zonder meer haar sterkste wapens. Geen wonder dat The Pointer Sisters, En Vogue, Shaggy, De Ladies of Soul en hartsvriendin Anastacia, de voorbije jaren maar wat graag met haar het podium deelden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat De Romeo’s erg blij zijn dat ze Natalia konden strikken voor een uniek optreden. "Wij hadden met haar, van in het begin van haar carrière, een toffe klik en we wisten toen al dat ze het als zangeres heel ver zou brengen”, zegt Gunther Levi.

Hits

De Romeo’s hebben in alle geval gelijk gekregen, want naast de resem edelmetalen en onderscheidingen, zijn nummers als ‘I’ve Only Begun To Fight’, ‘Higher Than The Sun’, ‘I Want You Back’, ‘Risin’ en ‘Glamorous’, uitgegroeid tot echte klassiekers. “Het was al jaren een stille droom van ons allemaal om Natalia te kunnen strikken voor Het Zingpaleis. Als je ziet naar haar hitrepertoire, dat past helemaal perfect op ons meezingfeest. We zijn blij dat ze, ondanks haar razend drukke programma, toch één uitzondering wou maken en ons komt verblijden met een gastoptreden, waarbij ze haar grootste hits gaat brengen met onze live band. Dat gaat hoe dan ook vonken geven”, zegt Davy Gilles.

Ronn Moss

Samen met het exclusieve optreden van Natalia, hebben De Romeo’s met de komst van de Amerikaanse soap-acteur Ronn Moss nog een primeur te pakken. Moss, beter bekend als Ridge Forrester uit The Bold and the Beautiful, komt voor het eerst naar ons land om samen met De Romeo’s het podium muzikaal te delen. Met het nummer ‘Baby Come Back’ scoorde Moss in de jaren ’70 een nummer één hit in de Amerikaanse hitlijsten, als zanger/bassist van de band Player.

Wie de unieke gastoptredens van Natalia en Ronn Moss, samen met De Romeo’s en hun band, zelf wil meemaken op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt, kan z’n tickets reserveren via www.hetzingpaleis.be . Als extra en voorafgaand aan het grootste ambiancefeest van het jaar, worden opnieuw de Story Awards 2015 uitgereikt.

Tickets en info:

Tickets voor Het Zingpaleis op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt, zijn te reserveren via www.hetzingpaleis.be of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Zingpaleis
Datum: 
24 oktober 2015
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt
Meer over