De eersteling van gloednieuwe theatermaker "Mémoire Perdue"

Het is zover, de laatste rechte lijn naar de allereerste première van "Mémoiré Perdue", een artistiek initiatief van Nick Delafontaine en Aron Wade is een feit: op 22 september gaat "Skylight" van start in Theater Klokhuis te Antwerpen. Deze nieuwe theaterbiotoop zet zijn ambities alvast duidelijk op de kaart: De mens is zijn verhaal. Steeds op zoek naar houvast en koestering, begrip en troost. Theater de plek waar hij met zichzelf, auteurs en spelers in gesprek kan gaan. Confrontatie en loutering, reflectie en beleving. Mémoire Perdue wil zo’n plaats zijn.

OVER DE VOORSTELLING SKYLIGHT
Het appartement van Julie, een licht gedesillusioneerde lerares, vormt het decor van een onverwachte ontmoeting. Haar onaangekondigde gast is Tom, succesvol zakenman, geraffineerd charmeur, recent weduwnaar en, vooral, haar vroegere minnaar. In de onderkoelde sfeer van de nacht lijkt het erop dat het vuur van hun relatie opnieuw wordt aangewakkerd. Maar is dat wel mogelijk? Lukt het om tussen de scherven van een vorig leven iets op te bouwen?

Skylight (winnaar Olivier Award for best play) werd in 1995 gecreëerd in het National Theatre, waarna deze met succes naar West End en Broadway verhuisde. Onlangs werd de productie zowel in New York als in Londen hernomen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Skylights
Datum: 
22-23-29-30 september om 20u30 / 24 september en 1 oktober om 15u
Locatie: 
Theater Klokhuis, Vlaams Fruit, Parochiaanstraat 4 2000 Antwerpen

Reservatie:

Meer over