Poppunt, het Nationaal Orkest van België & Ides Moon maken de verbinding tussen pop & klassiek!

Op 7 mei sluit BOZAR in Brussel de Week van de Amateurkunsten af met MATCH.

MATCH is een initiatief van het Forum voor Amateurkunsten en slaat zowel op het slotevenement van de Week van de Amateurkunsten, als op een mentaliteit. Het is namelijk een verrijking om samenwerkingen aan te gaan, over grenzen heen, oogkleppen achterwege te laten en buiten je comfort zone te treden. Samen kunst maken geeft energie!

Het Nationaal Orkest van België vond via Poppunt een MATCH met opkomend talent Ides Moon. Die laatste brachten nog maar net een EP uit met strijkers, een unieke herwerking van hun eerste EP speciaal voor de Record Store Day. Deze stelden ze op de RSD dan ook maar liefst 5 keer live voor met hun strijkers op 1 dag.

Bekijk hier de aftermovie!

De EP with strings bestaat uit 5 nummers. Live worden daar nog 5 nummers aan toegevoegd, en het zal geheel op 7 mei met de begeleiding van de vier strijkers van het NOB ook live perfect tot z’n recht komen.

Met deze MATCH tonen Poppunt, het Nationaal Orkest van België en Ides Moon aan dat muziek niet in vakjes valt op te delen, en dat grenzen er zijn om te slopen.

MATCH

7 mei 2016, vanaf 10 u.

Bozar - Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: