Midden september ging het zesde studioalbum 'Open’ én de afgeleide eerste single 'Open je hart’ van Nick & Simon in release. Drie jaar na hun platina album ‚Sterker’, is het Nederlandse duo terug met de opvolger om 'u’ tegen te zeggen. Nick & Simon werkten samen met hun vaste producer Gordon Groothedde maandenlang intensief samen, om de juiste tracks voor 'Open’ te selecteren en op punt te zetten. Ze deden onder andere inspiratie op tijdens hun laatste reis naar Ierland en Engeland (in het kader van hun succesvolle tv-programma ‚The Dream’).

'Open’ kan het best worden bestempeld als een Nederlandstalig popalbum, waarop de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt.

Begin 2016 staat Simon nog een aantal keer zonder Nick op het podium in de Nederlandse theaters, maar bij een kersvers album horen uiteraard ook live optredens van het duo. En dus gaan Nick & Simon samen weer op tour, met een show waarin ze tracks van hun nieuwste album zullen spelen, afgewisseld met hun grootste hits.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nick en Simon
Datum: 
20 mei 2016
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over