Sinds Niels Destadsbader het zomerse spelprogramma ‘Is er Wifi in Tahiti?’ presenteert, is er een hittegolf in het land. Toeval of niet? Wat zeker is, is dat de geestige quiz haar start niet heeft gemist: gemiddeld 489.000 kijkers volgden de eerste vier afleveringen, goed voor een marktaandeel van 28% (VVA 18-54; live + VOSDAL).

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 juli ontvangt Niels elke dag opnieuw twee teams, bestaande uit telkens drie bekende Vlamingen en één onbekende kandidaat. In vijf snedige maar vooral dolkomische spelrondes én de Wifinale, strijden zij voor de felbegeerde hoofdprijs: een reis naar de zon.

aflevering 5 op maandag 6 juli 2015 om 20.30

Sergio, Kim Gevaert en Chris Van Espen doen hun uiterste best om Evi Rasschaert uit het Oost-Vlaamse Schellebelle een ticket naar de zon te bezorgen. Maarten Vangramberen, Wendy Van Wanten en William Boeva zetten dan weer hun beste beentje voor om Jonas Merckx uit Mechelen op het vliegtuig te krijgen.

aflevering 6 op dinsdag 7 juli 2015 om 20.30

Sven De Ridder, Steven Goegebeur en Brahim doen er alles aan om Julie Melis uit Schilde naar de finale te loodsen. Eva Daeleman, Michael Van Peel en Guga Baùl proberen Limburger Stijn Mellemans aan een ticket naar de zon te helpen.

Ook kijkers kunnen reis winnen op vtm.be

Niet alleen de kandidaten van ‘Is er Wif in Tahiti?’ kunnen een mooie reis winnen, ook voor de kijkers zit er een tripje naar de zon in. Op vtm.be kunnen zij elke dag hun leukste vakantiefoto insturen en gedurende de laatste twee weken van ‘Is er Wifi in Tahiti?’ kan online gestemd worden op de 24 finalisten. De foto die op het einde van de laatste speldag de meeste stemmen heeft gekregen, wint net zoals de winnaars van het programma een reis naar de zon.

De volledige afleveringen van Is er Wifi in Tahiti? kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: