De zomer loopt stilaan op z’n einde en dat betekent meteen ook de laatste week van Is er Wifi in Tahiti?. Gemiddeld hield het tweede seizoen van de geestige spelshow al zo’n 499.000 kijkers aan de buis gekluisterd, goed voor een mooi marktaandeel van 24,9% (VVA 18-54). Deze week gooien Niels en co nog één keer alle remmen los.

AFLEVERING 29 OP MAANDAG 22 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

Vanavond strijden voor het eerst dit seizoen twee mannen voor de hoofdprijs: Mohamed El Ahmadi - Mo voor de vrienden - uit Vorst en Matthieu Lermusieau uit Westerlo. Mo is een modeontwerper in spe en verlangt naar de witte stranden en palmbomen van Barbados. Hij krijgt de professionele hulp van Sofie Dumont, Pascal Braeckman en Lotte Pinoy. Matthieu werkt in de haven van Antwerpen en figureert af en toe in de VTM-reeks Familie. Samen met zijn Joe-team bestaande uit Rani De Coninck, Raf Van Brussel en Anke Buckinx zet hij alles op alles.

AFLEVERING 30 OP DINSDAG 23 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

Reizen zit er voor Nick Vanassche uit Zwijndrecht momenteel niet in, maar hij hoopt daar via deze weg verandering in te brengen. Kadèr Gürbüz, Jo Hens en Peter Van Asbroeck moeten hem daarbij helpen. Zijn tegenstander is de 19-jarige studente Lise Daenen uit Zutendaal. Zij trekt alle registers open om haar tegenstander af te troeven en de zonnige reis binnen te halen. Ze krijgt de steun van K3 zoekt K3-kandidate Nora Gharib, Kris Wauters en Els De Schepper.

AFLEVERING 31 OP WOENSDAG 24 AUGUSTUS 2016 OM 20.35

Vandaag nemen Emily Weygers uit Wuustwezel en Kevin De Graef uit Hamme plaats in de comfortabele Wifi-zetels. Emily studeert rechtspraktijk en zou het liefst van al in een gevangenis werken. Zij krijgt juridische bijstand van zangers Christoff, Jelle Cleymans en Udo. Kevin is postbode en hoopt dat er iets moois uit de bus komt. Hij speelt samen met Wendy Van Wanten, Sam Gooris en Showbizz Bart.

AFLEVERING 32 OP DONDERDAG 25 AUGUSTUS 2016 OM 20.35

Kathia D'hossche uit Melsbroek is een danseres in hart en nieren. Vorig jaar won ze nog het Europees Kampioenschap Sports Aerobics samen met haar danspartner. Vandaag gaat ze voor een nieuwe titel met haar partners Regi Penxten, William Boeva en Joke van de Velde. Khalid Akichouh uit Zaventem werkt tijdens de vakantiemaanden als bagage-afhandelaar op de luchthaven van Zaventem en heeft zijn koffers alvast gepakt. Hij krijgt reisadvies van Aagje Van Walleghem, Véronique De Kock en Rob Vanoudenhoven, die zich voor de laatste keer volledig smijten.

De volledige afleveringen van Is er Wifi in Tahiti? zijn live en uitgesteld te bekijken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: