Wegens productionele redenen zal het concert van Violetta Live op zondag 16 augustus in Sportpaleis in Antwerpen verplaatst worden naar zondag 18 oktober 2015.

Tickets voor het verplaatste concert van 16 augustus 2015 blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 18 oktober 2015, krijgt zijn kaarten terugbetaald en dit tot en met 31 juli 2015. Hiervoor dient een terugbetalingsformulier ingevuld te worden. Het verschuldigde bedrag wordt enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald. De op de tickets vermelde toegangsprijs en eventuele portokosten worden terugbetaald. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen. Een terugbetaald ticket wordt dadelijk ongeldig en kan niet meer gebruikt worden.

Klik hier voor het terugbetalingsformulier.

Martina Stoessel (Violetta), die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende live band. Samen zullen ze de meest populaire liedjes uit seizoen 1, 2 en 3 brengen. Dit gecombineerd met ongelooflijke set en lichtontwerpen, een indrukwekkende choreografie en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een unieke concertervaring voor alle Violetta fans.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over