Tom Van Tongerloo

Winter Park Festival is zurück! Op 4 november 2017 opent Aquabest de poorten naar het grootste en gezelligste après-skigebied van Europa. De meest foute skipakken, opblaasflamingo’s en dwarrelende confetti vormen het decor van een prachtig gelegen party piste. Verwacht gruwelijke sets van de aller heetste Dj’s op het gebied van Freestyle, Eclectic, Hardstyle, Techno en nog heel veel meer. Op woensdag 2 augustus om 19:00 gaan de allereerste Winter Park Festival tickets in de verkoop. Hoe sneller jij erbij bent, hoe hoger jouw korting!

Maestro, muziek!
De confetti is bij elkaar geraapt, de ski’s en snowboards zijn gewaxt, het bier staat koud en het heuvellandschap ligt er perfect bij voor een toekomstige sneeuwpiste. Voor het vierde jaar op rij is Aquabest dé winterbestemming van Nederland! Met een gevarieerd aanbod aan area’s en muziek wordt dit natuurlijk weer een legendarische editie. Bereid jezelf dus ook goed voor op een mengelmoes van Freestyle, Eclectic, House, Urban, Hardstyle, Après Ski, Techno en feestmuziek!

Skipakken, mutsen, sjaals en goede zin
De sfeerbeheerders van Café Costa zijn ook zeker weer van de partij om hun welbekende en feestelijke stempel op het festival te drukken. Maar met een klein beetje hulp van iedereen gaat Winter Park dit jaar next level! Wat kan jij doen om Winter Park voor 200% te laten slagen? Doe de meest foute trui, skipak of snowboots aan, trek een rare band of een muts over je hoofd en neem een partij goede zin mee. Winter Park zorgt voor de rest!

Tickets
Woensdagavond 2 augustus om 19:00 uur stipt gaan de allereerste Winter Park Festival tickets in de verkoop. Net als voorgaande jaren werkt Winter Park met verschillende ijskoude ticketfases. Hoe sneller jij erbij bent, hoe hoger jouw korting!

  • FASE 1: Zwarte Piste ticket - €24,50 (ex. fee) - Let op: maar 1.000 tickets beschikbaar!
  • FASE 2: Blauw Piste ticket - €29,50 (ex. fee)
  • FASE 3: Groene Piste ticket - €34,50 (ex. fee)

Zwarte Piste tickets
De echte professionele après skiërs zijn er natuurlijk het snelste bij en halen een Winter Park Festival ticket in Fase 1 voor maar €24,50 (ex. fee). Let op: er zijn maar 1.000 Zwarte Piste tickets beschikbaar. Deze waren vorig jaar binnen een paar uur uitverkocht!

Blauwe Piste tickets
Wanneer de Fase 1 tickets zijn uitverkocht gaan we gelijk over tot de Blauwe Piste tickets (Fase 2). Was jij niet op tijd met een Zwarte Piste ticket te bestellen, of zie je jezelf meer als een recreatieve après skiër? Dan ben je met dit ticket alsnog helemaal het mannetje of vrouwtje! Voor maar €29,50 sluit jij lekker aan in het feestgedruis.

Groene Piste tickets
Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de treuzelende après skiër door middel van een Groene Piste ticket! Een Groene Piste ticket kost €34,50 (ex. fee) en is verkrijgbaar vanaf het moment dat Fase 2 volledig is uitverkocht. De treuzelende après skiërs kijken eerst de kat uit de boom voordat ze een winters sprongetje durven te maken. Maar eenmaal aan de gang, doen ze niets onder voor de doorgewinterde après skiërs!

Volg Winter Park Festival
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de line-up release en overige belangrijke info omtrent Winter Park Festival op de website, de officiële Winter Park Facebook en Winter Park Instagram pagina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: