Special guest: Sigma (DJ set), The Flexican & MC Sef, Blonde, Maduk & Nymfo feat. MC Mota,

Jarreau Vandal, Fono en Mikey Biemans zijn toegevoegd aan het programma van de derde indoor editie van WE ARE ELECTRIC op zaterdag 14 november a.s. van 20.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Tickets verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

- We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –

WE ARE ELECTRIC heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire internationale crossover dancefestival kenmerken. Zowel de twee eerdere Klokgebouw edities in 2013 en 2014 als die op het E3-strand Eersel in juni van dit jaar verkochten op voorhand uit met respectievelijk 7000 en 15.000 bezoekers.

Vandaag worden er zeven acts toegevoegd aan het programma; Special guest: Sigma (DJ Set), The Flexican & MC Sef, Blonde, Maduk & Nymfo feat. MC Mota,

Jarreau Vandal, Fono en Mikey Biemans. Eerder werden Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks al bevestigd. Meer eigenzinnige acts volgen spoedig.

Het is weinig muzikanten gegeven om opwindende, stuiterende drum ‘n’ bass te mengen met een ultieme hitmelodie zoals de twee Britten van Sigma dat kunnen. Niet zo verwonderlijk dus dat Cameron Edwards en Joe Lenzie een abonnement op de hoogste posities in de hitparade hebben met kneiterhits als bijvoorbeeld Changing, Higher, Glitterball en uiteraard de monsterhit Nobody To Love, die inmiddels meer dan 162 miljoen views op YouTube heeft.

Diplo had The Flexican nodig om van ‘Watch Out For This’ een hit te maken. En zo zijn er meer die The Flexican heel hard nodig hebben, liefst met MC Sef aan zijn rapzijde als onoverwinnelijk duo. Samen maakten ze de single ‘Mother’s Day’ en de soundtrack ‘BROs BEFORE Hos’ en mixen ze achteloos house, r&b, hiphop en dansmonumenten. Het perfecte feestduo.

Eigenlijk is Adam Englefield het enige blondje in Blonde. Het duo uit Brixton waar verder ook Jacob Manson aan de knoppen draait, maakt klassieke deep house met een flinke scheut pop. Het perfecte voorbeeld van dat geluid is te horen op hun grootste hit ‘I Loved You’ met zang van Melissa Steel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over