Scandinavische crime en opwindend drama: daarmee pakt Vitaya vanaf donderdag 29 september 2016 uit op haar nieuwe serieavond. Eerst wordt het nagelbijten met het spannende tweede seizoen van de Zweedse detectivereeks The Sandhamn Murders, waarin een reeks nieuwe moorden het eiland opschrikt. Later op de avond gaat het er iets onstuimiger aan toe in de nieuwe serie Satisfaction, waarin een koppel hun huwelijk probeert te redden door… vreemd te gaan.

The Sandhamn Murders

Nieuwe moorden tegen dezelfde idyllische achtergrond

De zomerse rust op het Zweedse eiland Sandhamn wordt opnieuw verstoord door twee mysterieuze moorden. Het is aan juriste Nora Linde (Alexandra Rapaport) en politie-inspecteur Thomas Andreasson (Jakob Cedergren) om de krachten te bundelen en de genadeloze moordenaars op te sporen. De dood van student Marcus Nielsen leidt hen naar de militaire legerplaats Korsö, een verlaten eiland voor de kust. Kunnen ze tijdig de waarheid van Korsö aan het licht brengen, voor er meer slachtoffers vallen? Ook tijdens een warme feestnacht op Sandhamn loopt het mis. Nora en Thomas proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de dood van een tiener, maar hun onderzoek verloopt moeilijker dan gedacht. Vooral wanneer iedereen zijn eigen versie blijkt te hebben van wat er die avond is gebeurd…

In het tweede seizoen van The Sandhamn Murders komen de thrillers ‘Vannacht ben je dood’ en ‘Midzomernachtshitte’ van de Zweedse schrijfster Viveca Sten tot leven. De twee bestsellers werden telkens in drie spannende afleveringen gegoten.

The Sandhamn Murders: vanaf 29 september 2016 elke donderdag om 20.35

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over