Het is 1961, Eddie Hodges, scoort wereldwijd een enorme hit met I'm gonna knock on you door.

Deze aanstekelijke song is vandaag getransformeerd tot het duet ‘Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou ‘ door niemand minder dan onze Mieke en Luc van Meeuwen. “Vlaams en Vrolijk” De single is nog maar enkele dagen op de markt en verschijnrt zowel in Nederland als in Vlaanderen in de meeste playlists/

Luc van Meeuwen wist, met zijn Ode aan Bobbejaan Schoepen, zich wekenlang verzekert van een plaatsje in de Vlaamse top 50 en tipparade. Zijn alsmaar groeiende publiek draag deze sympathieke gast op handen. Was het in eerste instantie voornamelijk België, tegenwoordig is Luc ook regelmatig op de Nederlandse podia te vinden.

Na de singlehit ‘Een stukje Paradijs’ van Mieke, die vooral een inhoudelijk karakter heeft en handelt over de mistoestanden in onze samenleving, is het nu tijd voor een vrolijk, zomers nummer ; Wedden dat deze aanstekelijke song, na één keer horen nooit meer uit je hoofd gaat?!

Het is dit jaar dat Mieke veertig jaar in het vak zit en daar hoort natuurlijk een feestje bij, deze single beantwoordt in alle opzichten volledig hieraan. Reken erop dat het dak eraf gaat als deze twee ras entertainers bij U aan de deur kloppen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: