Bliksem kijkt toe hoe Storm race na race aan snelheid en aan populariteit wint. "Wees niet bang om te verliezen, wees bang geen kansen te krijgen" aldus coach Cruz die, in deze spannende nieuwe trailer van Cars 3, een onzekere Bliksem motiveert om verder te gaan. Zet je vanaf nu in pole-position voor deze nieuwste film van Disney•Pixar die op 26 juli 2017 de Belgische bioscopen binnen racet.

Het Verhaal

Voorbijgestreefd door de nieuwe generatie van ultrasnelle bolides, krijgt de legende Bliksem McQueen (met de stem van Owen Wilson in de VO) een serieuze achterstand in zijn favoriete sport. Om zijn positie terug te winnen en weer tot de top te behoren, moet de beroemde nr. 95 zich helemaal heruitvinden. Daarvoor krijgt Bliksem McQueen deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste, vrouwelijke monteur Cruz Ramirez. Om te bewijzen dat McQueen nog niet uitgeracet is, zal deze kampioen nog een versnelling hoger rijden tijdens de grootste Piston Cup race ooit.

Gerealiseerd door Brian Fee - de storyboarder van de eerste twee films - en geproduceerd door Kevin Reher (A Bug's Life, de kortfilm La Luna), zal Cars 3 de cinemazalen binnen racen op 26 juli 2017.

Weetjes

  • Cars kreeg naast een Golden Globe en Annie award voor beste animatiefilm ook een Oscar nominatie voor beste tekenfilm en beste soundtrack. Voor de titelsong, Our Town, kreeg Randy Newman een Grammy en een Annie award.
  • Cars 2 werd genomineerd voor een Golden Globe voor beste animatiefilm.
  • Cars (2006) en Cars 2 (2011) genereerden samen een internationale box-office van meer dan 1 miljard dollar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: