Het wereldwijde Action Sports fenomeen staat met een gloednieuwe Europese tour in de startblokken, die op 18 februari 2016 te zien zal zijn in het Antwerpse Sportpaleis!

Nitro Circus doet een frontale aanval op België de komende maanden. Vanaf maandag 31 augustus kan u gedurende 4 weken, elke maandag en donderdag, Travis Pastrana, Jolene Van Vugt, Streetbike Tommy en de rest van de verbluffende Nitro Circus crew aan het werk zien op JIM, tijdens de uitzendingen van de waanzinnige hit TV show ‘Nitro Circus Live’. De ideale opwarmer voor de Belgische fans voor de gloednieuwe en spectaculaire live show, die op 18 februari 2018 in het Antwerps Sportpaleis zal staan!

‘Nitro Circus Live’, met in de hoofdrol 17-voudig X Games medaillewinnaar Travis Pastrana en verder enkele van ‘s werelds grootste Action Sport sterren, toont de Nitro Circus crew terwijl ze met ware doodsverachting de meest waanzinnige stunts uitvoert voor duizenden fans, tijdens hun live shows die ondertussen alle records braken. Tijdens deze tv show wordt de kijker ook een exclusieve blik achter de schermen gegund en krijg je alle hysterische, emotionele, dramatische en hilarische taferelen te zien in de kleedkamers, tourbus,…die je krijgt wanneer je meer dan 40 jonge Action Sport atleten - boordevol adrenaline - op een wereldwijde tour stuurt. Naast een bezoek aan Travis’ gigantische ‘Pastranaland’ complex, waar hij een Action Sport event organiseert in zijn eigen achteruin, zal ‘Nitro Circus Live’ ook een countdown tonen van de 10 meest epische stunts en de zwaarste mislukkingen.

Kijk vanaf maandag 31 augustus, gedurende 4 weken, elke maandag en donderdag om 20u30 naar ‘Nitro Circus Live’ op JIM!

‘Nitro Circus Live’ show – 18 februari 2016 – Sportpaleis Antwerpen

Op 18 februari 2016 zullen de Belgische fans alle actie ook live kunnen meemaken, wanneer ‘Nitro Circus Live’ het Antwerpse Sportpaleis overneemt! Deze gloednieuwe show zal onwaarschijnlijke, waanzinnige stunts en constructies bevatten – waarvan er velen nooit eerder vertoond werden in wedstrijden als de X Games – plus een heel nieuw repertoire van fun voor de waaghalzen van Nitro Circus. “Record-breakers” Josh Sheehan (eerste triple backflip met een motor) en Jed Mildon (eerste quadruple backflip met BMX), zullen samen met de strafste freestyle atleten in het motorcross, BMX,…het publiek met verstomming slaan!

Alsof dat alles nog niet genoeg is, gaat Nitro voor deze nieuwe show helemaal retro. De hele show is opgebouwd en gechoreografeerd in en als een “three-ring circus” uit de jaren ’20. De adembenemende setting zal de fans meenemen naar het verleden, naar een verlaten en uitgewoonde Big Top. Dit nieuwe thema vormt ook de ideale achtergrond voor de nieuwe “air stunts” van de Nitro Circus crew. “Geloof me wanneer ik zeg, dat je nog nooit een circus als dit gezien zal hebben”, zegt Travis Pastrana.

Voor meer info over Nitro Circus Live, inclusief tour updates, behind-the-scenes material, en meer, bezoek: http://www.nitrocircus.com. Tickets voor Nitro Circus Live, op 18 februari 2016 in het Antwerpse Sportpaleis, kan je bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: