Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Van Vaerenbergh, Ben Van Hoof, Diana More, Patrick Onzia en Jef Demedts toeren vanaf 5 november rond in Vlaanderen met de allereerste theaterversie gebaseerd op de legendarische komische reeks "Nonkel Jef". Deze "ongemanierde" komedie ging zeer succesvol in première in januari in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Na een uitverkochte reeks en een aantal extra voorstellingen kon een tour niet uitblijven. Vlaanderens bekendste boer is te zien in flink wat Vlaamse theaters en CC's doorheen het hele land met "Nonkel Jef zit in de patatten" in november en december 2016. Een mooie opportuniteit voor de vele fans van Nonkel Jef.

Actrice Linda De Ridder en acteur Ivo Pauwels schitteren als vanouds in een zorgeloos blijspel in de stijl van de bekende televisieserie.

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom "Nonkel Jef" die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, "Nonkel Jef", was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... Sinds 14 januari 2016 kreeg "Nonkel Jef" een tweede leven in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Daar is nu een theatertour aan toegevoegd. Niemand minder dan acteurs Ivo Pauwels en Linda De Ridder nemen opnieuw de honneurs waar in "Nonkel Jef zit in de patatten". Ze worden vergezeld van een schitterende cast. Deze voorstelling wordt de ultieme kans voor komedie-fans om Linda De Ridder en Ivo Pauwels samen aan het werk te zien op de scène. Scenarist Luc Kerkhofs schreef een stuk die de belevenissen van Boer Jef Melkebeek en een aantal van zijn vaste vrienden uit de reeks helemaal tot hun recht laat komen.

Nonkel Jef Gaat de boer op in Vlaanderen

In november en december 2016 is deze komedie te zien doorheen heel Vlaanderen. Nonkel Jef en zijn vrienden maken stops in o.a. Heist op den Berg, Herentals, Mol, Lier, Diest, Lier, Mechelen, Schoten, Leopoldsburg, Ravels, Oostkamp en Hasselt. De volledige speellijst en alle nodige informatie is te vinden op www.nonkeljefinhettheater.be . De fans krijgen alvast een voorsmaakje op de voorstelling met volgende trailer - KLIK HIER.

Een spetterend blijspel

Sander vindt een tas die erg lijkt op die van Eduard, de veearts. Maar als Nonkel Jef deze uiteindelijk open krijgt zit ze vol met bankbiljetten die komen van een bankoverval in het dorp. Dit geld wil wel door meerdere bewoners van de boerderij gebruikt worden voor uiteenlopende doelstellingen. Zotten Dré, Odette, Sander, Magda en zelfs de pastoor trachten een deel van deze buit te incasseren. Het publiek zal zich kostelijk amuseren met de vele grappige verwikkelingen op de boerderij van Jef Melkenbeek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nonkel Jef
Datum: 
Vanaf 5 november 2016
Locatie: 
Diverse theaterzalen in Vlaanderen

Reservatie:

Meer over