Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, langs de straten van New York City, en de ijsvlaktes van de arctische Barentszee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

In FAST & FURIOUS 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Naast Charlize Theron verwelkomt de franchise ook nieuwkomers Scott Eastwood en Helen Mirren. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en wederom geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel.

Fast & Furious 8 Vanaf 12 april 2017 in de bioscoop

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over