Zaterdagavond deed hij de Pukkelpopweide ontploffen als headliner op de Main Stage. Oscar And The Wolf verstomde Kiewit met een spectaculaire show en een onevenaarbare set die unaniem door de nationale pers werd bejubeld. Woensdag kondigde Max Colombie een uitzonderlijk concert in de intieme sfeer van de Ancienne Belgique aan op 7 december. Tickets voor dat concert gingen gisterenochtend in verkoop en vlogen in slechts luttele minuten de deur uit! Maar er is nog meer goed nieuws, want Oscar And The Wolf brengt in het voorjaar van 2017, samen met een nieuw album, een splinternieuwe, grootse productie naar het Sportpaleis!

Sinds de release van zijn eerste album ‘Entity’ (2014), verandert alles wat Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist deze te vertalen naar schitterende songs, drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopscijfers, dat er voor heeft gezorgd dat Oscar And The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid. Megahits als “Strange Entity”, “Princes”, “Joaquim” en “Undress”, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van “Back to Black” feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking “You’re Mine” met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Na het uitverkochte concert in de AB dit najaar, plant Colombie een schitterende nieuwe show, op zondag 30 april in het Sportpaleis. Hij stelt er zijn langverwachte tweede plaat voor het eerst live voor, die in het voorjaar op de markt verschijnt. Met de briljante track “The Game”, coproducet door Max Colombie, Noah Breakfast (Tunji Ige, Christine & The Queens) en Jeroen De Pessemier (The Subs) kregen we al een eerste voorproefje. En of het smaakt naar meer! Tickets voor het niet te missen concert van Oscar And The Wolf zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 september om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oscar And The Wolf
Datum: 
30 april 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over