Op donderdag 5 mei 2016 kan de kijker afstemmen op 2BE voor de tv-première van ‘2 Guns’. Non-stop actie, spanning en humor staan centraal in deze actiekomedie met in de hoofdrollen Oscarwinnaar Denzel Washington (Training Day, The Equalizer, Flight) en Mark Wahlberg (Ted, The Departed, Max Payne). De film uit 2013 staat onder regie van Baltasar Kormákur en is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Steven Grant.

Robert Trench (Denzel Washington), een agent van de narcoticabrigade en Michael Stigman (Mark Wahlberg), een inlichtingenofficier bij de marine, werken allebei - zonder elkaars medeweten - undercover om een Mexicaans drugskartel te infiltreren. Dit blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer een poging om het kartel op te doeken volledig mislukt en hun oversten hen aan hun lot overlaten, slaat het duo op de vlucht.

Het vertrouwen is ver zoek aangezien geen van beiden weet dat de ander ook een undercoveragent is, maar nu iedereen hen dood of achter slot en grendel wil, moeten ze elkaar wel leren vertrouwen. Kunnen Stigman en Trench zich redden uit deze benarde en vooral levensbedreigende situatie?

Tv-première 2 Guns donderdag 5 mei om 20.35 bij 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: