Op 21 juni begint, in natuurtheater kersouwe te heeswijk-dinther, de traditie van wat hét midzomer festival moet gaan worden

Pater Moeskroen, de vaandeldrager van de Nederlandstalige Folk, laat wederom van zich horen. Na de recente succesvolle release van de single “Zoveel Mensen” komen de heren nu met nog meer groots nieuws. Op 21 juni 2014 lanceren zij op de langste dag van het jaar hét midzomer festival, waar folk, pop en theater samen komen in een indrukwekkend programma voor jong en oud. In de sprookjesachtige ambiance van Natuurtheater Kersouwe in Heeswijk (NB) worden bezoekers verheugd en verrast door spraakmakende optredens van onder andere: Rapalje, Zazì, How About Eve en Pater Moeskroen.

Programma en kaartverkoop

Van 28 maart tot 19 april gaan, via www.kersouwe.nl, de eerste kaarten online in de verkoop. Speciaal voor de vroege vogels, de uitgelezen kans een plek te bemachtigen in Het Land van Lieverlee. Tussen 19 april en 2 mei is het exclusief de beurt aan de vrienden van Kersouwe om hun kaarten te reserveren. Vanaf 2 mei zijn de kaarten in de vrije verkoop. Voor slechts 25,00 EUR (exclusief de servicekosten) ben jij op 21 juni  tussen 16.00u en 02.00u een inwoner van het Land van Lieverlee!

In de aanloop naar het evenement zullen Kersouwe en Pater Moeskroen meer acts aankondigen. De officiële festivaltrailer is alvast te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=p2AlTpJykBw&feature=kp.

Karavaan Tournee en CD

Momenteel toeren Marcel Sophie, Martien van Oostrom, Thomas Gerretsen, Bart Swerts, Rolf Rombouts en Vincent van Lent, ofwel de mannen van Pater Moeskroen, door het land met hun succesvolle theatertour  ‘Karavaan ’. De voorstelling ‘Karavaan’ vertelt het verhaal van een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden werd geroemd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar de tijden zijn veranderd: het publiek bleef weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op. De markante directeur doet een laatste poging om het circus van de ondergang te redden en nodigt zes straatmuzikanten uit om met hun vrolijke en aanstekelijke Keltische muziek het tij te doen keren.

Met de theatershow ‘Karavaan’ trakteren de Paters, met behulp van een enorm arsenaal aan instrumenten, op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek. Na afloop van de voorstelling geven de heren in de foyer van het theater een toegift met hun grootste hits!

De mooiste liedjes uit Karavaan zijn recentelijk uitgebracht op de gelijknamige CD, het middel om na te genieten van de show, maar ook als voorpret voor Het Land van Lieverlee.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: