Q2 verwelkomt vanaf nu maandagavond 29 augustus dokter Beaumont Rosewood Junior, ook wel ‘de nieuwe Bones van magic city Miami’ genoemd. In de gloednieuwe reeks Rosewood probeert hij, samen met rechercheur Annalise Villa iedere week de meest uitdagende moordzaken van de Miami Police Department op te lossen. Na Rosewood volgt op maandagavond de terugkeer van het elfde seizoen van Bones en het tweede seizoen van Marvel’s Agent Carter.

Rosewood, vanaf maandag 29 augustus om 20.35

Dokter Beaumont Rosewood Junior (Morris Chestnut) is een charismatisch man en de meest briljante patholoog van Miami. Zijn optimisme geeft hem de mogelijkheid om details te zien die anderen zijn ontgaan. Samen met de bikkelharde detective Annalise Villa (Jaina Lee Ortiz) gaat hij op zoek naar aanwijzingen en helpt hij de Miami Police Department moeilijke moordzaken op te lossen. Rosewood en Villa zijn op het eerste gezicht misschien niet de meest ideale partners, maar als snel blijken ze een ‘dreamteam’ te vormen. In zijn privéleven kampt Rosewood met serieuze hartproblemen, waardoor hij nog tien jaar te leven heeft. Maar dat houdt hem niet tegen om te genieten van het leven.

Rosewood nieuw bij q2 vanaf 29 augustus 2016 elke maandagavond om 20.35 #rosewood

Bones, terug met nieuwe afleveringen vanaf maandag 29 augustus om 21.30

Na Rosewood staan forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel), FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) en de rest van het Jeffersonian-team weer klaar om allerlei moorden op te lossen aan de hand van menselijke botresten in het vervolg van het elfde seizoen van de dramareeks Bones. Elke maandagavond om 21.30 staat er een nieuwe aflevering gepland.

Bones nieuwe afleveringen bij q2 vanaf 29 augustus 2016 elke maandagavond om 21.30 #bones

Marvel’s Agent Carter, vanaf maandag 29 augustus om 23.05

Na Bones, trekt geheim agente Peggy Carter (Hayley Atwell) in het tweede seizoen van Agent Carter naar Los Angeles. Daar leidt Daniel Sousa (Enver Gjokaj) een nieuwe Strategic Scientific Reserve-afdeling. Samen met Butler Edwin Jarvis (James D’Arcy) en het SSR-team moet ze de wereld zien te redden van slechterik Whitney Frost (Wynn Everett). Frost komt in het bezit van ‘Zero Matter’ wat potentieel de complete wereld zou kunnen vernietigen.

Marvel’s Agent Carter nieuw bij q2 vanaf 29 augustus 2016 elke maandagavond om 23.05

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over