In navolging van zijn veelgeprezen succesvolle concerten in Amerika kondigt Paul Simon vandaag aan dit najaar op tournee te gaan in Europa. Op maandag 31 oktober geeft de legendarische zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via ticketmaster.nl

Op 17 oktober gaat de tour van start in Tsjechië en reist vervolgens af langs verschillende Europese landen. Tijdens deze concerten speelt Paul Simon een twee uur durende set waarin zijn oude klassiekers evenals een selectie van songs van zijn langverwachte nieuwe album ‘Stranger To Stranger’ voorbij komen.

Op zijn dertiende soloalbum ‘Stranger To Stranger’, dat 3 juni aanstaande uitkomt, laat de zanger een nieuwe kant van zichzelf horen. Het is het eerste album sinds het uit 2011 geprezen ‘So Beautiful or So What’ en geeft een nieuwe dimensie aan zijn gevestigde virtuositeit als singer/songwriter. Hij neemt de luisteraar mee op een nieuw avontuur naar een dappere nieuwe muzikale wereld waarin verwachtingen er zijn om geprikkeld en overtroffen te worden net als dertig jaar geleden het geval was met het meesterwerk ‘Graceland’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paul Simon
Datum: 
31 oktober 2016
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over