Op 15, 16 en 17 juni vindt de tweede editie van GABBERS plaats, dit keer in tropische sferen. Top comedians Philippe Geubels, Jandino Asporaat, Guido Weijers, en Roué Verveer staan in totaal vier keer in de Ziggo Dome (Amsterdam) met hun comedyspektakel.

De comedyshow kent deze editie het zonnige thema ‘vakantie’. De Ziggo Dome wordt omgetoverd tot de zonnigste plek op aarde met vier top comedians, strakke st(r)and-ups, wuivende palmen, klaterende cocktails, live muziek en vette grappen.

In een paradijselijke vakantiesetting doen de heren er alles aan om hun publiek zorgeloos te laten genieten. Tijdens de show claimen ze solo het podium voor een sterk staaltje stand up, maar zorgen ook als viertal voor spectaculaire taferelen op de bühne. Door de uiteenlopende onderdelen zorgen de mannen opnieuw voor een afwisselende en veelzijdige avondvullende voorstelling.

De GABBERS: “In onze nieuwe show gaan we op vakantie. We nemen dit jaar gasten mee om de ideale tropische show neer te zetten. Jody heeft met ‘Que Si, Que No’ nog steeds de grootste zomerhit allertijden, dat wordt sowieso een muzikaal feest. De Ashton Brothers zorgen voor extra clownesk spektakel met een dikke lach en Rico maakt ons natuurlijk fit voor de zomerse show. Misschien dat we hem dan kunnen uitdagen, maar wel met z’n vieren....”

De allerlaatste tickets voor GABBERS zijn te bestellen via gabbers.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over