Het gaat hard voor goochelaar Nicholas. Na zijn spraakmakende deelname aan ‘Belgium’s Got Talent’, kreeg hij bij vtm een eigen programma. Na twee succesvolle seizoenen van ‘Nicholas’, start de razend populaire kerel vanaf begin november met een eigen theatertournee, waarmee hij een 50-tal shows geeft in de culturele centra doorheen Vlaanderen. “Ik ben op mijn sterkste als ik rechtstreeks contact heb met mijn publiek. Toen ‘Nicholas’ op televisie liep, werd ik voortdurend aangesproken door mensen die mij vroegen hoe ik dat allemaal deed. Voor die mensen én voor wie houdt van goochelen, is mijn theatershow ‘Echt’ een aanrader. We gaan nog een paar stappen verder dan wat je al kon zien op televisie.” De première van Nicholas’ eerste zaalshow vindt plaats op donderdag 3 november in Het Depot te Leuven. Daarna gaat het richting Gent, Antwerpen, Mol, Diest, Sint-Truiden, Heist-op-den-Berg e.v.a.

Voor tickets: www.NICHOLASARNST.be . Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Lef, doorzettingsvermogen en snelheid, het zijn karaktereigenschappen die horen bij Vlaanderens nieuwste knuffelbeer Nicholas. Wat twee jaar geleden begon als een vrijblijvende deelname aan het vtm-programma ‘Belgium’s Got Talent’, groeide ondertussen uit tot 2 eigen tv-programma’s. In het eerste seizoen van ‘Nicholas’, slaagde hij er moeiteloos in om ‘De bomma van Familie’ bijna een hartaanval te bezorgen, sloeg hij Natalia met verstomming en wisten Tomorrowland-goden Dimitri Vegas en Like Mike niet meer wat ze moesten zeggen toen hij z’n goochelkunsten bovenhaalde. Ijzersterke kijk- en waarderingscijfers zorgden ervoor dat een vervolg niet kon uitblijven en dus trok Nicholas voor de 2de reeks naar Las Vegas, ‘The World Capital Of Entertainment’. Met zijn street magic veroverde hij de harten van de Amerikanen en werd hij al vlug vergeleken met grootmeesters als David Copperfield, Sigfried & Roy, David Blaine en Penn & Teller, waarvan hij er enkele in z’n programma ontmoette.

Contact

Na de succesvolle avonturen op televisie, is het voor Nicholas tijd om uit te pakken met zijn allereerste, avondvullende zaalshow: ‘Echt’. “In mijn hoofd ben ik er al heel lang mee bezig. Ik ben als straatgoochelaar op mijn sterkste als ik rechtstreeks contact heb met mijn publiek. Van de straat naar het culturele centra is voor mij een kleine stap, maar de uitdaging is wel groot. Anderhalf uur mensen meenemen in een boeiend verhaal, waar alles ‘echt’ is en waar ze er met hun neus bijna letterlijk bovenop zitten. Hiervoor ga ik tot het uiterste en trek ik alle goochelregisters wagenwijd open”, klinkt het bij Nicholas enthousiast.

Succes

Na een aantal try-out’s, volgt op donderdag 3 november de officiële première. Die vindt plaats in Het Depot in Leuven en vervolgens trekt Nicholas met ‘Echt’ langsheen een 50-tal culturele centra in Vlaanderen. “We wisten dat er interesse was bij het publiek, maar dat die zo overweldigend zou zijn, dat overtreft onze stoutste dromen. Zo zijn de eerste voorstellingen in Mechelen (Theatrium) en Antwerpen (Elckerlyc) nu al uitverkocht en zijn we toe aan de extra voorstellingen in die steden. Als je wil komen kijken naar Nicholas, dan moet je vooral niet wachten om je tickets te bestellen. Integendeel”, zegt organisator Pieter De Wulf.

Nicholas ‘Echt’ gaat op donderdag 3 november in première in Het Depot, Leuven. Tickets en info op www.NICHOLASARNST.be.

  • 10/12 Nicholas Zoutleeuw, De Passant
  • 13/01 Nicholas Sint-Truiden, De Bogaard
  • 18/02 Nicholas Mol, Rex
  • 08/04 Nicholas Heist-op-den-Berg, Zwanenberg
  • 15/04 Nicholas Diest, Den Amer
  • 26/05 Nicholas Hasselt, Cultureel Centrum

Tickets: www.teleticketservice.com of 070/345.999 (Max. €0,30/Min)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over