Petit Bazar, al jaren het paradepaardje van Pukkelpop, verrast deze editie met een wel erg bijzonder thema: kerst. Je kan er 3 dagen lang o.a. op zoek gaan naar de ideale kerstdate of de kerstmuts van de kerstman, kerstkaarten sturen, meezingen met een gospelkoor, kerstworkshops volgen en genieten van aangepaste kerstsnacks door o.a. The Foodmonkeys. Ook Radio Topkaas, beter bekend van het blote achterwerk van Marcel Vanthilt vorig jaar, en het Canvasprogramma De Ideale Wereld zijn van de partij. Geheel toevallig organiseren Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer hun officiële DIW-fandag-driedaagse tijdens Pukkelpop, op dezelfde site als Petit Bazar. Puur toeval.

Het volledige programma van Petit Bazar vind je op deze pagina.

salon fou: completement en pluriel

Salon Fou, al 5 jaar een vaste waarde, presenteert drie verschillende concepten tijdens Pukkelpop 2016. In Salon Anniversaire krijgen jarige Pukkelpoppers die zich vooraf hadden ingeschreven een mini-privéfeestje inclusief toeters, bellen, ballonnen en een goodiebag. In Salon Douche kan je een heerlijk sportief stortbad nemen om daarna weer fris en fruitig het grote Pukkelpopavontuur verder te zetten. En het Was Salon (Fou) biedt festivalgangers de ultieme kans om hun zonden wit te wassen.

Secret Room: Publiek Geheim

Net als voorgaande jaren is niets wat het lijkt op het Pukkelpopterrein. Is er een vliegtuig, is er een vogel, misschien wel een Pokémon? Wie zoekt, die vindt (hopelijk).

Food Wood

De grote foodrevelatie van vorig jaar staat opnieuw in de groenste hoek van het festivalterrein. Naast het meer traditionele aanbod werden ook lactose- en glutenvrije gerechten aan de keuzemogelijkheden toegevoegd, samen met nog meer veganistische en vegetarische opties. Ook Jalapeno Loco, de Mexicaanse zomerbar van Miette en Willem, de finalisten van Mijn Pop-Up Restaurant, staat op Food Wood.

Klik hier voor het volledige overzicht.

Praktisch

  • Petit Bazar ligt recht tegenover de Dance Hall en is open van donderdag 18 augustus tot en met zaterdag 20 augustus, van 12.00u. tot 20.00u. – eet- en drankkraampjes open tot 22.00u.
  • De drie Salon Fou’s staan verspreid over het festivalterrein en zijn open van donderdag 18 augustus tot en met zaterdag 20 augustus, van 12.00u. tot 20.00u.
  • De Secret Room bevindt zich … grapje en kan tot 23.00u.
  • Food Wood is net naast de Club, in het midden van het festivalterrein.
  • Check hier het grondplan!

Ticketverkoop

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.

Donderdagtickets zijn uitverkocht; er zijn nu nog enkel dagtickets beschikbaar voor vrijdag en zaterdag.

Wie graag 4 dagen feest, stelt de aankoop van zijn combiticket beter niet al te lang meer uit.

  • Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met zondag 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop
Datum: 
18 - 20 augustus 2016
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over