Q-dj Wim Oosterlinck gaat naar aanleiding van Moederdag opnieuw op zoek naar De Lekkerste Mama van Vlaanderen. Dat heeft hij daarnet aangekondigd tijdens zijn programma De Wim O Show. Wim wil hiermee een eerbetoon brengen aan alle mama’s in Vlaanderen. De grote finale staat gepland op vrijdag 8 mei 2015. Iedereen kan zich vanaf vandaag, donderdag 16 april 2015, inschrijven via Q-music.be.

Wim Oosterlinck: “Ik geniet er echt van om alle Vlaamse mama’s zo eens in de bloemetjes te kunnen zetten. Vlaanderen is heel wat Lekkere Mama’s rijk, daar ben ik heilig van overtuigd. Dus wat mij betreft: laat die Moederdag maar komen, ik ben er méér dan klaar voor! (lacht)”

Wim organiseert vanaf maandag 27 april 2015 een aantal voorrondes in de Q-studio en zal hier worden bijgestaan door een aantal bekende gezichten om de juiste finalisten te kiezen: Stan van Samang, Jeron Dewulf, Chris Van Espen, Axel Daeseleire, Vincent Banic en P-hoofdredacteur Jeroen Denaeghel zullen zo alvast mee in de jury zetelen.

Uiteindelijk zal op vrijdag 8 mei 2015 dé winnares bekendgemaakt worden tijdens een grote finale in De Wim O Show. Wim roept ook hiervoor de hulp in van een aantal bekende gezichten, die later bekendgemaakt zullen worden. Daarnaast beslissen de luisteraars mee wie Dé Lekkerste Mama van Vlaanderen wordt. De winnares mag voor €5.000 gaan shoppen en krijgt een covershoot in P-Magazine. Vorig jaar was Wendy Timmers uit Alken de winnares.

Lekkerste Mama van Vlaanderen finale op vrijdag 8 mei 2015

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: