Naar jaarlijkse gewoonte opent Q-music vandaag, zaterdag 27 juni 2015, de deuren van het Q-Beach House. De hele zomer lang maakt Q weer radio vanop het strand van Oostende ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Nieuw dit jaar is Q-Beach Live: live muziek van maandag tot donderdag elke dag tussen 16u00 en 19u00. Bekend en minder bekend muziektalent komt naar Oostende om er op te treden op het podium van het Q-Beach House. Ook nieuw is de Q-studio zelf, die dit jaar werd opgebouwd in de vorm van een grote boot.

Elke dag live muziek met Q-beach Live

Twee maanden lang presenteren de Q-dj’s van 10u00 tot 22u00 afwisselend vanuit het Q-Beach House. Net als andere jaren komen er nationale én internationale gasten optreden op onder meer de Sunset-concerten, maar deze zomer geeft Q ook minder bekend muzikaal talent letterlijk en figuurlijk een podium. Van maandag tot donderdag is er elke dag live muziek met Q-Beach Live, telkens tussen 16u00 en 19u00. Wie zich graag waagt aan een optreden in het Q-Beach House en live op de radio, kan zich nog steeds inschrijven via q-music.be.

In de eerste week staan volgende artiesten al op het programma van Q-Beach Live:

  • Maandag 29 juni: Born
  • Dinsdag 30 juni: Dean
  • Woensdag 1 juli: Maaike Ouboter
  • Donderdag 2 juli: Manou Maerten, een tweetalige studente muziekproductie en singer songwriter uit Durbuy

Op vrijdag blijven Vincent en Marcia naar goede gewoonte het weekend op gang blazen met Qué Pasa tussen 19u00 en 23u00. Ook zij verwelkomen elke week een muzikale gast en op vrijdag 3 juli is dat niemand minder dan Wolfpack.

Q-studio In een grote boot op het strand

1800 Ton zand verplaatst, 23.700 meter aan hout aangeleverd en een stevige opbouw in een maand tijd: zo werd een stukje strand van Oostende omgebouwd tot het Q-Beach House. De dj’s presenteren dit jaar vanuit een gloednieuwe studio. Niet zomaar een radiostudio, maar één in de vorm van een grote boot. Binnenin de constructie bevindt zich de radiostudio en bovenop het dek is er ruimte voor de optredens van Q-Beach Live.

Anke Buckinx in de ochtend

De hele zomer lang mag Q-dj Anke Buckinx de plaats van Sven Ornelis en Maarten Vancoillie innemen en de ochtendshow in goede banen leiden. Met Vincent Fierens als sidekick presenteert ze van maandag tot vrijdag de Q-ochtendshow tussen 06u00 tot 09u00 vanuit de studio in Vilvoorde.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: