Met veel trots stellen we je Racoons nieuwe single 'Fun We Had' voor, een pareltje van hun recente album 'All In Good Time’ dat uitkwam bij Petrol Music. Deze beatlesque piano-gedreven song maakt je instant goed geluimd en voor je het weet zit je luidkeels mee te zingen. Catchy en gewoon onweerstaanbaar.

Producer van dienst was naar goede gewoonte Wouter Van Belle maar de speciale Radio Edit is van de hand van de Grammy-genomineerde producer Clif Norrell, wiens CV samenwerkingen vermeldt met grootheden als R.E.M., Jeff Buckley, Paul McCartney en Joss Stone om er maar een paar te noemen, en die de natuurlijke 'grandeur' van het nummer nog beter uit de verf deed komen.

Beluister 'Fun We Had' hier. Bekijk de video voor ‘Fun We Had’ (album versie) hier.

Na de live premiere van het nummer vorige week bij GIEL! op Radio 3FM, werd 'Fun We Had' al geplaylist bij de meeste grote Nederlandse radiozenders. Tijd om in België hetzelfde te doen.

Op 28 november staat Racoon voor 15,000 man en vrouw in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. Maar voor die tijd zijn ze ook in Belgie te zien op een unieke en eveneens uitverkochte show op 20 november in De Posthoorn in Hamont-Achel. Meer Belgische data volgen binnenkort.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over