Grootste indoor Drum & Bass en Dubstep festival ter wereld

Rampage pakt vandaag uit met een serieuze klepper. Pendulum wordt één van de headliners van de 9e editie van het Antwerpse party-concept. Na de uitverkochte edities van 2014, 2015, 2016 en 2017 schakelt de organisatie een versnelling hoger voor de komende editie in het Sportpaleis. Deze keer kan je niet 1, maar 2 dagen komen feesten. Daarmee wordt Rampage het grootste indoor Drum & Bass en Dubstep festival ter wereld. Vorig jaar mocht Rampage 16.000 bezoekers ontvangen uit meer dan 40 verschillende landen. Alles wijst erop dat dit record verpulverd zal worden tijdens de nakende weekendeditie. Snel zijn is de boodschap.

Drum & Bass en Dubstep liefhebbers hebben 2 en 3 maart 2018 met stip genoteerd in hun agenda. Dan zal Rampage voor de eerste keer uitpakken met een weekendeditie. Rampage kondigde voorlopig deze reeks namen aan: Andy C, Barely Alive, Hedex, Maduk, Hatcha, Sasasas, Funtcase en vandaag werd daar één van de headliners Pendulum aan toegevoegd. Pendulum zal op Rampage een ‘Best Of’ komen brengen en nieuw werk aan het publiek voorstellen.

Het parcours dat Rampage de voorbije jaren heeft afgelegd is ronduit indrukwekkend te noemen. “We willen de underground bass culture naar de massa brengen”, aldus oprichter Hans ‘Murdock’ Machiels. “Door hoog in te zetten op geluid en licht en een loyale en stevige fanbasis bijen te brengen zijn we er met Rampage in geslaagd om de Belgische en internationale basscultuur met een onvergelijkbare energie te injecteren.” Zestienduizend mensen met meer dan 40 verschillende nationaliteiten lokken naar het Sportpaleis is een spectaculaire prestatie die niet te onderschatten valt. Rampage kan in zijn genre, op internationaal vlak, even invloedrijk genoemd worden als Tomorrowland. Het grootste Drum & Bass en Dubstep festival ter wereld wil dit jaar ook uitpakken met de grootste lichtshow die er ooit te zien wasin het Sportpaleis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over