Depeche Mode, momenteel volop op tour in de VS waar ze o.a. vier achtereenvolgende shows spelen in de legendarische Hollywood Bowl (een record!), kijkt nu al reikhalzend uit naar later dit jaar wanneer de ‘Global Spirit Tour’ opnieuw neerstrijkt in Europa. De band kondigt vandaag de support acts aan voor de Europese data. Re-TROS, Pumarosa, EMA, en Blackline warmen de enthousiaste fans op tijdens de vele data die lopen vanaf november tem februari 2018. Alle data en de support act per datum vind je hier.

Op zondag 26 november landt de Global Spirit Tour voor een tweede keer dit jaar in het Antwerps Sportpaleis. Re-TROS, oftewel Rebuilding the Rights of Statues, opent de avond in Antwerpen. Het uit China afkomstige post-punk trio is pionier van de muziekscene in thuisstad Peking. Hun naam en faam reikt echter al een tijd tot ver buiten de landgrenzen bij muziekfans, bloggers en grote namen in de muziekindustrie. Brian Eno speelde mee op één van hun eerste EP’s. De “China rock explosion” zoals Re-TROS vaak omschreven wordt brengt een gloednieuw album mee. ‘Before The Applause’ is een plezier voor liefhebbers van indie, rock en post-punk iconen Joy Division, Siouxsie and the Banshees en Bauhaus, Pere Ubu en zelfs Nick Cave and the Bad Seeds.

Tickets voor het concert van Depeche Mode en Re-TROS op zondag 26 november in het Antwerps Sportpaleis gaan vlot de deur uit. De tickets zijn nu te koop via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Re-TROS
Datum: 
Zondag 26 november 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen
Meer over