Theater Elckerlyc, het sfeervolle stadstheater in Antwerpen, bruist sinds deze week nog meer dan anders van de activiteit. Niemand minder dan regisseur Stany Crets is er "geland" met zijn team voor de repetities van de Winterrevue die op 17 december in première gaat. Sinds maandag wordt er met man en macht gewerkt om een spetterende, vernieuwende Winterrevue af te leveren tegen de première. De sfeer zit er alvast goed in tijdens het persontbijt op woensdag 25 november.

Stany Crets en zijn team

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen Stany Crets als conceptbedenker en scenarist voor deze WINTERREVUE versie 2.0. Stany laat zich omringen door een zeer professionele ploeg aan creatievelingen: styling door Erik Vernieuwe die zeer veel theatervoorstellingen op het palmares heeft staan, maar zich ook waagde aan menig TV-programma. Choreograaf Laurent Flament, bekend van de verschillende seizoenen van So You Think You Can Dance en Eric Melaerts die met zijn live band ontelbare televisieprogramma’s én concerten heeft opgeluisterd. Leading lady van de Vlaamse music scene Slongs Dievanongs, straffe live-performer Udo en Belgium’s got talent-goochelaar Steven Delaere wagen zich voor het eerst op de theaterscène, omringd door een indrukwekkend arsenaal aan podiumexpertise en acteertalent: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Ann Van den Broeck.

Winterrevue wordt een nieuwe traditie in de stad

THEATER ELCKERLYC wil innoveren en op korte termijn eigen producties maken die duidelijke sporen nalaten in Antwerpen en in de theatersector. Een nieuwe theatertraditie introduceren is hierbij een grote uitdaging. De WINTERREVUE is een eerste productie van Theater Elckerlyc. De WINTERREVUE gaat in première op 17 december 2015 en loopt tot 10 januari 2016.

Totaalbelevenis in het theater-zelfs op oudejaarsavond

Men kan ook reserveren voor het culinair arrangement in het Theaterrestaurant voorafgaand aan de WINTERREVUE. Dit wordt verzorgd door Salons Frank De Boeck in de feestzaal van Theater Elckerlyc die voor de gelegenheid zal omgebouwd worden tot een sfeervol restaurant. Er is zelfs de mogelijkheid om op oudejaarsavond heerlijk te komen vieren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
van 17 december 2015 tot en met 10 januari 2016.
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over