Zwarte zonnebril, een pet achterstevoren en een laptop: zijn visuele handelsmerken zijn meteen ook zijn meest belangrijke instrumenten. Op 28-jarige leeftijd wordt Robin Schulz aanschouwd als één van de meest succesvolle Duitse dj's en producers. Maar hij is tot ver buiten de Duitse landsgrenzen bekend! Met superhits als 'Waves' (feat. Mr. Probz), 'Sun Goes Down' (feat. Jasmine Thompson), 'Prayer In C' (feat. Lilly Wood & The Prick) en 'Headlights' heeft hij wereldwijd menig dansvloer in vuur en vlam gezet.

Nochtans is de jonge Duitser eerder van het bescheiden type. Zelf zou hij liever niet te veel in de spotlights staan en de muziek zoveel mogelijk voor zich laten spreken. Sinds 2014 is daar echter geen sprake meer van. Zijn grote succes zorgde ervoor dat hij van een goedbewaard lokaal geheim uitgroeide tot één van de meest gevraagde dj's ter wereld. Hij sierde de line-up van prestigieuze dancefestivals als Tomorrowland, Mayday, Miami's Ultra Music Festival en het Ultra Festival in Japan. Optreden voor meer dan 100.000 uitzinnige feestvierders is dagelijkse kost voor hem geworden. Duizenden nieuwe ervaringen, duizenden impressies en duizenden nieuwe inspiraties op nog geen anderhalf jaar tijd! En Robin Schulz heeft deze nu allemaal gekanaliseerd in 15 nieuwe songs, die samen zijn tweede album 'SUGAR' vormen. De eerste, gelijknamige single staat intussen al 10 weken hoog in de Ultratop 50.

Met de nieuwe langspeler brengt hij een unieke, perfect uitgebalanceerde mix van electro en popmuziek. Uiteraard blijft ook zijn intussen herkenbare sound erg aanwezig: deep house met organische instrumenten, altijd begeleid door een aanstekelijke melodie. Naar aanleiding van het nieuwe werk trekt Schulz op tournee. En hij laat zijn dansbare beats ook op het Belgische publiek los, met een concert in Antwerpen. Afspraak op woensdag 9 maart 2016!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Robin Schulz
Datum: 
Woensdag 9 maart 2016
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over