Twintig jaar geleden ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde hoge toppen met haar complete self-made album "Hou je morgen nog van mij". De rest is geschiedenis: een tikkeltje eigenwijs en trouw aan zichzelf, baande ze zich een weg doorheen het Nederlandstalige muzieklandschap. En hoe!?

Na enkele jaren van werken in alle stilte is Sabien nu toe aan een nieuw project, namelijk haar zevende en meest verrassende album. Ze kroop voor tekst en muziek in de schrijverspen samen een aantal muzikale persoonlijkheden, die zij erg waardeert, zoals Stef Bos, Marcel de Groot, Rocco Granata, Jelle Cleymans, Wigbert, Johan Verminnen, Roland van Campenhout, Stoomboot, Guido Belcanto,…

Het resultaat van deze boeiende ontmoetingen wordt dit najaar gebundeld in album vol duetten. Voor de productie koos Sabien voor de no-nonsense aanpak van niemand minder dan Wouter Berlaen. Als amuse serveren Sabien en Wigbert jullie alvast de swingende eerste single “Niks mis mee”. Dat smaakt gegarandeerd naar meer!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: