Op vrijdag 4 december kom Selah Sue voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag, 29 mei, om 10:00 uur.

Vier jaar geleden blies Selah Sue –echte naam Sanne Putseys- iedereen omver met haar debuutalbum. In haar thuisland Belgie, maar ook in Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland valt het kwartje. Haar single Raggamuffin’, die aan haar titelloze album voorafging, was toen al een hit die online begon en oversloeg naar het grote publiek. Ook de (internationale) muziekwereld herkent en erkent haar kwaliteiten en dat resulteerde in samenwerkingen met artiesten als Cee Lo Green en Tom Barman, en stond ze in het voorprogramma van Jamie Lidell in Londen, Novastar en niemand minder dan Prince.

Vorig jaar bracht Selah Sue haar single Alone uit, die een nieuwe richting in haar carriere liet zien. Over deze single zegt ze zelf: “Liefde is absoluut het meest belangrijke en meest prachtige in het leven. Aan de andere kant is er de angst om die liefde weer kwijt te raken. De eenzaamheid en overpeinzingen die het brengt als je de liefde dreigt te verliezen, daar gaat ALONE over". Het is een voorbode op haar album Reason, dat muzikaal beweegt tussen electro-soul en trip hop en tussen subtiele house beats en pure pop. Met als onvermijdelijke rode draad de verslavende stem van Selah Sue; rauw en zoet met een scherp randje.

Op zaterdag 13 juni staat Selah Sue op het 3fm stage tijdens Pinkpop. Op 4 december is de hoofdstedelijke Heineken Music Hall aan de beurt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Selah Sue
Datum: 
Vrijdag 4 december 2015
Locatie: 
Heineken Music Hall, Amsterdam

Reservatie:

Meer over