Sergio blijft de wereld maar verbazen met zijn muzikale uitspattingen. In zijn vorige single 'Lekkere jongen' maakten we kennis met "Hollandse" rapper Sergio, in de pikante videoclip van 'Ik ben Sergio' zagen we hem dan weer helemaal loos gaan, en voor zijn nieuwe single 'Diep verdriet', haalt Vlaanderens bruisendste showbeest dan weer de mosterd bij de Backstreet Boys. Jawel, U leest het goed, Sergio goes Backstreet Boys!

'Diep verdriet' is een Nederlandstalige bewerking van de Backstreet Boys-klassieker 'Incomplete'. Bart Herman kroop voor Sergio in de pen en het resultaat is een warm en meeslepend nummer, waarin Sergio terug zijn gevoeligere kant toont. Eerder leverde hem dat al het nodige succes op met nummers als ‘Je eigen leven’ (nominatie ‘Beste Lied Nederlandstalig’ Radio 2 Zomerhit 2013) en ‘Alleen bij jou’ (zijn eerste nr.1 hit in een carrière van ruim 27 jaar én ook de grootste Nederlandstalige hit van 2014!). Bij deze nieuwe single hoort ook een videoclip en daarin duikt Sergio's zoon plots op.

Bekijk HIER de clip!

"We hadden een "jonge" versie van mezelf nodig en er wordt wel al eens gezegd dat mijn zoon Gill als twee druppels water op me lijkt. Hij zag het zelf wel zitten om in de clip mee te doen en voor mij was het alleszins de makkelijkste én goedkoopste oplossing! (lacht) Nu, met mijn goddelijk afgetraind lichaam, had ik die douchescène ook best zelf kunnen doen", besluit Sergio met een uitgestreken gezicht.

'Diep verdriet', de nieuwe single van Sergio kan u HIER beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over