Veel bekende namen op Sfinks, en daar zijn we trots op. Niemand wil Manu Dibango’s Soul Makossa of Rachid Taha’s Rock The Kasbah missen! Maar je vindt op Sfink ook heel wat artiesten die hier (nog) niet zo bekend zijn, maar die zich ongetwijfeld in je oren zullen nestelen. Echte ontdekkingen doe je als je van podium naar podium kuiert. En misschien maak je dan onderweg ook nog iets fijns mee.

Honger? Dorst?

Op Sfinks vind je een heel groot aanbod lekkere drankjes en heerlijk verse gerechten. Van basic simpel tot geraffineerd culinair, voor ieders smaak én budget. Kijk even op de website voor het hele menu. Uiteraard is er een uitgebreid veggie-aanbod en komen ook veganisten aan hun trekken. Ben je allergisch of intolerant? Je vindt overal duidelijke allergenen-informatie en er zijn verschillende gerechten geschikt voor lactose- en glutenintolerantie. Zelf eten of drinken meebrengen mag niet, zelfs een gratis festival heeft wat inkomsten nodig. We maken uiteraard graag een uitzondering voor baby-food. Je kan nog tot donderdag 28 juli 16,00u consumptietickets mét korting kopen via www.sfinks.be.

Met heel de familie?

Natuurlijk! Geen festival zo leuk als Sfinks Mixed voor de kids. Vier dagen lang feest in het Kids-Dorp met coole concerten, boeiende workshops, straffe verhalen, reuze-instrumenten, keigrote springdingen, zwembaden én een echte kids bar. Vergeet zeker geen polsbandje voor je kinderen te vragen. Daar kan je je telefoonnummer op kwijt, je weet maar nooit… Aan de infostand kan je aangepaste gehoorbescherming kopen voor de kleintjes. Oordopjes zijn uiteraard gratis.

Voet-Fiets-Tram-Bus-Trein-Auto,

Wie niet te voet komt kan zijn fiets kwijt op de fietsparking tegenover het festival. Trein/Tram/Bus stoppen op korten wandelafstand van het festival, check de website voor meer informatie. Wie met de auto komt kan terecht op de Sfinks betaalparking.

Groen-Groener-Groenst!

Sfinks won in 2015 de Groenevent Award, als duurzaamste groot festival in Vlaanderen. Daar zijn we wat trots op en dat willen we graag zo houden! We hebben op het festivalterrein 4 gescheiden fracties, als iedereen een beetje meehelpt lukt alles perfect. Zo halen we sinds drie jaar telkens weer minder restafval op, het zou fantastisch zijn om dat door te zetten.

Roker of kauwer?

Na het festival komen de koeien weer op de wei. Sigarettenpeuken en kauwgom zijn echt niet goed voor die dieren. Hou een zakasbakje op zak of een flesje met een beetje water in om je sigarettenpeuken in te verzamelen en neem een zakdoek of papiertje mee om je kauwgom in te bewaren tot je aan een vuilbak komt.

Respect !

Sfinks is een open, gastvrij festival waar iedereen welkom is. De Sfinks-sfeer is uniek, negens anders vind je drie familiegeneraties op één festival. Die zachte sfeer en warme openheid wordt gedragen door onze bezoekers. Op Sfinks is geen plaats voor geweld, discriminatie van welke aard dan ook of onrespectvol of intimiderend gedrag. Zo blijft het voor iedereen leuk en bijzonder.

Camping?

Geen zin om elke dag weer naar huis te gaan? Dan blijf je toch met je tentje of camper op de sfinks-camping. Lekker dicht bij het festival en echt gezellig. Je moet wel vooraf reserveren via onze website.

Thuislaten!

Sommige dingen passen niet bij Sfinks, dus die laat je beter thuis. Glas, blik, scherpe voorwerpen, wapens, spuitbussen, bijvoorbeeld. Ook dieren vinden festivals niet noodzakelijk leuk, laat ze rustig thuis of zoek opvang. Assistentiehonden met jasje en attest kunnen natuurlijk wel. We laten ook geen skateboards, steps, hoverboards, etc toe.

Zwaar beladen?

Op Sfinks mixed voorzien we alles wat je nodig hebt voor een fijne dag, of een heel fijn weekend. Reis dus licht. Grote rugzakken laat je beter thuis. Aan de inkom worden (rug-)zakken gecontroleerd, hoe kleiner de zakjes, hoe sneller het daar zal lopen. Je vindt op Sfinks ook lockers waar je je spullen veilig in kan wegbergen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sfinks Mixed
Datum: 
Donderdag 28, vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juli 2016
Locatie: 
Molenveld, Boechout
Meer over