Internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello treden op tijdens de MTV EMA 2017 in Londen op zondag 12 november, zo maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend. Eerder werd al bekend dat multi-talent Rita Ora de show presenteert en tevens een optreden verzorgt die avond. Ook maakt de zender vandaag bekend dat de Britse Stormzy optreedt en dat actrice Natalie Dormer (bekend van Game of Thrones), internet-persoonlijkheid Madison Beeren zangeres en actrice Sabrina Carpenter (bekend van Girl Meets World) awards uitreiken. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren bekend gemaakt. De MTV EMA 2017 is zondag 12 november vanaf 21.00 uur live op MTV te zien.

Belgisch talent tijdens MTV EMA 2017

Belgische topacts Lost Frequencies, Coely, Loïc Nottet, Bazart en Oscar And The Wolf maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Belgian Act. Stemmen kan nog steeds via www.mtvema.com. Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Plein Publiek in Antwerpen reiken MTV-host Kay Nambiar en Joy Anna Thielemans op woensdag 8 november de award voor Best Belgian Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen, o.a. via www.mtv.be/preparty. De winnaar van Best Belgian Act zal ons vertegenwoordigen tijdens de main show in Londen en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.De MTV EMA 2017 is op zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter).

Over MTV Benelux

MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over