Kwattatrailervoorstelling in de regie van Eran Ben-Michaël

Op zondag 16 oktober 2016 gaat Kwatta om 14.30 uur in première met Sneeuwvlinders 8+, een kleurrijke muzikale voorstelling waarin de vrolijkheid van het anders zijn en de last ervan samen om de tafel dansen. De Kwattatrailervoorstelling Sneeuwvlinders 8+ wordt geregisseerd door Eran Ben-Michaël. De première vindt plaats bij Theater het Badhuis. Kaarten voor de premiere zijn reeds uitverkocht, voor de try-out op 15 oktober zijn nog kaarten beschikbaar.

Sneeuwvlinders wordt gespeeld in de Kwattatrailer: een reizend theater met circa 16m2 speelruimte en plek voor 50 personen. De ultieme plek om op een intieme manier kinderen in een rechtstreekse en epische speelstijl deelgenoot te maken van alles wat er om hen heen gebeurt.

Sneeuwvlinders is geregisseerd door de bevlogen theatermaker Eran Ben-Michaël. Sinds enkele jaren timmert Eran aan de weg met George Elias Tobal (George en Eran Producties) met hun geëngageerde voorstellingen voor volwassenen. Voor Kwatta een reden Eran uit te nodigen om vanuit dezelfde passie een voorstelling voor kinderen te maken. Na de première op 16 oktober reist de Kwattatrailer door naar Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven en Utrecht.

In de nieuwe trailervoorstelling van Kwatta zien we twee vriendinnen van verschillende afkomst met één kolossaal probleem. Ze dragen het leed van de wereld op hun schouders.

Hoe haal je een knoop uit een touw
als die er al jaren in zit?
En als je zo verschillend bent,
moet je elkaar dan wel willen helpen?
Hebben hun ouders niet gewoon gelijk?
Kunnen twee mensen die zo veel verschillen
wel vrienden zijn?

Over theatergroep Kwatta
Theatergroep Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis in Nijmegen. Josee Hussaarts is de artistiek directeur van Kwatta. Kwatta wordt gesubsidieerd door de Provincie Gelderland, het Ministerie van OCW en de Gemeente Nijmegen.

Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst van Sneeuwvlinders op: www.kwatta.info.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over